×

Yoors


Inloggen
×

YoorsKapwo Trading voor ondeugdelijke campers

Kapwo Trading voor ondeugdelijke campers


Kapwo trading in Oosterwolde heeft ons een ondeugdelijke camper verkocht. We hebben de camper in juli 2016 gekocht, daarvoor een Volkswagen lupo ingeruild, waar niets aan op te merken was en die keurig alle keuringen had doorstaan. De camper een Mercedes benz kochten we omdat ik door mijn ziekte de deur niet meer uit kon, maar met een camper dus wel, omdat deze alle voorzieningen heeft die ik nodig heb. In maart moest deze gekeurd worden maar werd totaal afgekeurd vanwege een verrotte bodem en kapotte remleidingen. Bij de remtest trapte de monteur door de remmen heen, wat volgens hem niet van 1 jaar was, net als het laswerk aan de bodem, was dit totaal slecht gedaan. Bij het contact dat ik met de verkoper had heeft hij alleen maar gevloekt en ontkend dat hij ons een ondeugdelijke camper had verkocht. Toen ik zei dat we wel geluk hadden gehad dat ons niks is overkomen, zei hij dat ik hem van moord beschuldigde, het is naar mijn idee wel een poging tot moord! Ook de kinderen en kleinkinderen gingen vaak met ons mee, het zal je maar gebeuren dat je dan geen remmen hebt!