Kapwo Trading voor ondeugdelijke campers

Kapwo Trading voor ondeugdelijke campers


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Kapwo trading in Oosterwolde heeft ons een ondeugdelijke camper verkocht. We hebben de camper in juli 2016 gekocht, daarvoor een Volkswagen lupo ingeruild, waar niets aan op te merken was en die keurig alle keuringen had doorstaan. De camper een Mercedes benz kochten we omdat ik door mijn ziekte de deur niet meer uit kon, maar met een camper dus wel, omdat deze alle voorzieningen heeft die ik nodig heb. In maart moest deze gekeurd worden maar werd totaal afgekeurd vanwege een verrotte bodem en kapotte remleidingen. Bij de remtest trapte de monteur door de remmen heen, wat volgens hem niet van 1 jaar was, net als het laswerk aan de bodem, was dit totaal slecht gedaan. Bij het contact dat ik met de verkoper had heeft hij alleen maar gevloekt en ontkend dat hij ons een ondeugdelijke camper had verkocht. Toen ik zei dat we wel geluk hadden gehad dat ons niks is overkomen, zei hij dat ik hem van moord beschuldigde, het is naar mijn idee wel een poging tot moord! Ook de kinderen en kleinkinderen gingen vaak met ons mee, het zal je maar gebeuren dat je dan geen remmen hebt!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Als ik die verkoper was, zou ik direct verhaal gaan halen bij dat APK keuringstation.
| 14:18 |
Ik denk dat die verkoper wel degelijk wist wat er aan de hand was, anders had hij ook wel anders naar mij gereageerd. Maar hij deed nota bene of het mijn schuld was, hij vloekte me de tent uit zowat en was erg onbeschoft, helemaal niet meer de leuke verkoper die ons de camper verkocht!
| 14:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen