Lekkage van mijn stoma

Lekkage van mijn stoma


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is erg als het je overkomt, lekkage van je stomazakje. Het overkwam me drie nachten achter elkaar. De laatste nacht was het ergste. Alles zat eronder, mijn pyjama, maar ook de lakens en het dekbed. 

Ik ben snel opgestaan en in de kast mezelf verschoond. In die kast staat een chemisch toilet, een kastje, een afvalbak met deksel en al mijn spullen om me te verschonen, maar er ontbreekt een ding: water.

Ik maak me zo schoon mogelijk met vochtige doekjes, doe een nieuw zakje op mijn stoma en sta in die tussentijd op een celstofmatje. 

Als ik dan alles heb gedaan dan wil ik me zo snel mogelijk wassen. Nu moet ik naar de slaapkamer hiernaast waar we zelf een klein wastafeltje hebben geplaatst omdat daar een aan en afvoer zat. Alleen: koud water.

Om midden in de nacht, in je blootje naar beneden te gaan is nou niet een uitdaging, daar is de douche, maar je bent vies en wilt zo weinig mogelijk vies maken. 

Ik vraag me af, we wonen in een huurwoning, of we de verhuurder om een wastafel kunnen vragen. 

Dan heb je nog je bed, wat onder de shit zit, het is moeilijk om dat schoon te krijgen. 

Ik heb een man die een lintje verdiend! Hij verschoont het bed, stopt alles in de wasmachine en zorgt ervoor dat ik me niet schuldig voel. Hij toont begrip en zegt dat hij hetzelfde van mij zou verwachten als het hem zou overkomen. Zonder hem zou ik hier niet kunnen blijven wonen. Mijn man is mijn mantelzorger geworden. Samen genieten we nog van het leven.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bedankt voor de pluim. Samen komen we er wel uit.
| 15:41 |
Vreselijk, en een hoop gedoe, koud omdat je bed verschoond moet etc. Fijn dat je een lieve man hebt. Is er een verklaring? Nieuw materiaal, iets met je huid? Ik hoop dat het vanaf nu weer goed gaat.
| 23:31 |
Nee, het materiaal is goed, maar mijn darmen niet, die produceren teveel. Ik durf haast niet te gaan slapen, bang dat hij overloopt
| 11:35 |
afschuwelijk
| 12:13 |
Hallo Roodkapje,
Zojuist kwamen we je blogbericht tegen en het is natuurlijk verschrikkelijk dat je zoveel last van lekkage hebt. Wij zouden graag willen kijken of we misschien een oplossing kunnen vinden voor de hoge productie ontlasting. Als je wilt kan een van mijn collega's telefonisch contact met je opnemen om samen te kijken naar een mogelijke oplossing.
Mocht je hier voor openstaan, zou je mij dan een privéberichtje willen sturen met je naam en telefoonnummer?
Ik hoor graag van je!
Vriendelijke groet, Sander (Coloplast)
| 08:57 |
Bedankt! Ik heb zojuist een gesprek met uw medewerkster gehad, ik ben erg hoopvol
| 13:41 |
Ik hoop van harte dat de oplossing voor verbetering gaat zorgen!
| 13:42 |
Mijn vriendin heeft er tijdelijk eentje. Wat een drama zeg. Ze durft nauwelijks ergens heen. Sterkte!
| 21:12 |
Het is vervelend, hoop dat ze er snel af mag
| 11:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen