NET kanker

NET kanker


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

NET kanker : word ik kaal?

2c5b77c3a671340a3e313d3bc1ae0dd3_medium.
Na het nieuwste nieuws, dat ik NET kanker zou hebben, gaat er van alles door me heen. Ik wilde niet, maar doe het toch, kijken naar wat het eigenlijk allemaal inhoud. Het gaat stukje bij beetje. Ik kijk, vervolgens klik ik de site weer weg. Ik wil geen kanker!
 
Het overkomt je, toch weet ik nog helemaal niets zeker. Het was de conclusie van de MDL arts, maar het is nog niet bevestigd door de oncoloog, dus ga ik ervan uit dat het allemaal wel meevalt. Ik ga minstens 100 jaar worden en ik ga nog veel zien van de wereld, ik moet nog genieten van mijn oude dag en niet in een ziekte blijven hangen en er zelfs dood aan gaan. Toch blijf ik er bang en angstig voor. Nog een paar dagen en dan weet ik, mogelijk, meer. 
 
Intussen stel ik me voor wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Ik leef nu al in een isolement, maar dat zal straks mogelijk nog erger worden. Nu pas ik af en toe nog op, kan dat straks ook nog? Ik hoop van wel, want mijn kleindochter is mijn alles! En hoe zit het met mijn tuintje? Ik ben net begonnen met een fruittuintje, kan ik toch die appelmoes en jam niet meer maken dan straks? En ga ik kaal worden?
 
Ik sta voor de spiegel en stel het me voor. De tranen lopen over mijn wangen, het zal toch niet....., ik ben zo trots op mijn mooie lange haar. Ik mocht vroeger van mijn ouders mijn haar nooit laten groeien. Ze vonden het verschrikkelijk, dus was het altijd kort. Toen ik ouder werd en nog contact met ze had, werd er altijd gezeurd over de kleurtjes in mijn haar, de lengte van mijn haar en over krullen al dan niet. Toen ik eindelijk los kwam van mijn ouders, het contact verbrak, kon ik ermee doen wat ik wilde. Ik liet het groeien, kleurde het in 2 kleuren en had een kapsel wat helemaal bij mij paste. Nu nog steeds, mijn haar is mooi lang, zacht en gezond en ik peins er niet over om het eraf te halen. Maar wat als er straks chemo komt? Dan raak ik mijn haar kwijt, dan heb ik geen keuze meer.
 
Het zijn spannende dagen. Mijn psychiater schreef me slaapmedicatie voor, maar de apotheek weigerde ze me te geven, die wilde eerst met de psychiater overleggen. Ja, die was al weg, op vrijdag, dus het weekend geen slaapmedicatie en ook maar heel weinig geslapen. Vandaag dan eindelijk de pillen kunnen halen, maar het zijn er maar een paar, er is vast nog geen contact met de psychiater geweest. Indenkingsvermogen is er ook al niet meer bij. Het is me wel een opgave, maar ik moet positief blijven denken. Doemdenkers blijven ziek, ik wil niet ziek zijn, ik wil geen kanker, ik wil vooral zo graag mijn haar behouden, maar als het niet anders is, dan is het niet anders en dan moet het er maar af...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
lees ik dit, schiet lekker op dan pf.. hoe gaat t nu-wat is de realiteit?
| 13:37 |
Gelukkig blijk ik geen kanker te hebben!
| 13:39 |
Dankbaar, weer iets af te strepen en doorgaan he... EMDR zou nog wel eens kunnen helpen, sterkte en fijn weekend
| 13:47 |
Jammer genoeg werkt dat niet bij mij, het werkt juist tegengesteld. Ik heb psychotherapie, ik spreek mijn psychiater soms eens in de 3 a 4 maanden, soms maandelijks en daarna kan ik er weer tegenaan.
| 14:12 |
Heel goed ook, steeds als t je gaat overheersen ff een afspraak en verder zien de rust te hervinden en t slapende te houden. Zelf heb ik vele malen hypnose gedaan, reiki en cranio sacraal etc dingen..klassieke homeopathie om flashbacks te krijgen..maard aar moet je wel w eer heel sterk voor zijn.. wat je nodig ehbt..zul je emrken...komt op je weggetje
| 14:26 |
Hoop dat het mee valt sterkte voor u gewenst . Weet u al wat meer ?
| 19:10 |
Ja, het is gelukkig geen kanker!
| 13:38 |
Heftig verhaal, hoop met je dat het meevalt. Sterkte!
| 14:30 |
Het blijft een onrustige tijd en zeer onzeker. Ik leef met je mee.
| 14:27 |
Heel veel sterkte! Ik weet ( uit ervaring) Hoe het is om met deze twijfels rond te lopen. En toch ook weer niet. Iedereen ervaart het anders. Ik wens je het allerbeste toe.
| 14:19 |
Ooooh wat een verdrietig nieuws! Veel sterkte hoor!
| 14:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen