Onze camperbus, is ons tweede huis

Onze camperbus, is ons tweede huis


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

We hebben deze zomer onze Volkswagen Lupo ingeruild voor een mooie Mercedes Benz camperbus. Doordat ik ziek ben, was ik niet meer in staat om verder nog buiten de deur te komen, alleen in mijn tuintje, verder kwam ik niet meer. Sinds we de camper hebben kunnen we op pad, kunnen we genieten van de natuur, maar kunnen we ook samen boodschappen doen en wat verder van huis, dan dat we normaal zouden doen. We kunnen nu ook rustig naar het ziekenhuis, wat op een uur rijden van ons vandaan is, want we hoeven niet op zoek naar een toilet, die hebben we bij ons. We kunnen koken en drinken, ons wassen en ons omkleden, als dat nodig is, maar vooral ook, ik kan mijn stoma verwisselen, zonder dat ik me in een klein toiletje moet proppen, in de camper is alles voorzien van het gemak wat ik nodig heb. We kunnen erin slapen, al doen we dat niet, we slapen thuis, in ons eigen bedje, maar wie weet, wat de toekomst brengt? Als er ooit eens een schip met geld aan komt waaien, dan is die van harte welkom. De camper heb ik helemaal gepimpt, het is nog lang niet klaar, maar toch ben ik al aardig op weg. Het is een gezellig tweede huisje aan het worden.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jaa dat herken ik heel erg! :)
| 22:28 |
Gewoonweg heerlijk toch zo.n 2e huisje op wielen .geniet er lekker van
| 19:18 |
Zeker weten ;)
| 19:22 |
Fantastische oplossing lijkt me
| 18:59 |
Ja en we hebben er ook nog veel plezier mee
| 19:23 |
Dat is een mooie oplossing. Een stoma is geen pretje.
| 18:20 |
Inderdaad, maar op deze manier is het te doen
| 19:24 |
Mooi zo!
| 19:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen