Vandaag ben ik thuis gekomen uit het ziekenhuis

Vandaag ben ik thuis gekomen uit het ziekenhuis


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het was eigenlijk niet mijn bedoeling om naar het ziekenhuis te gaan, maar omdat ik zoveel last had van vochtverlies en draaierigheid, besloot ik toch om zondag de huisartsenpost te bellen. 

Van de huisartsenpost werd ik doorgestuurd naar de Spoedeisende Hulp. Na een kwartiertje wachten mocht ik binnenkomen en gaan liggen op het bed. Er werd bloed afgenomen en urine nagekeken. Er werd wat ontlasting op kweek gezet en na een paar uurtjes, werd ik opgehaald door een verpleegster en naar de afdeling gebracht.

Gelijk een infuus,  vocht en kalium, een snel infuus, binnen een dag zat er 3 liter in!

Vanmorgen waren de waardes weer normaal, ondanks de slapte van mijn lichaam. Ik mocht naar huis en hier ben ik dan. Moe, maar wel blij weer hier te zijn. Nu wordt het elke dag een beetje beter.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Voorspoedig herstel wens ik je.
| 04:54 |
dankjewel
| 13:07 |
Blij voor jou dat je terug thuis bent
| 11:44 |
Dankjewel!
| 12:07 |
Allemaal tegenslagen. Maar nu weer thuis, gelukkig.
| 16:24 |
Ja, weer in mijn eigen bedje slapen.
| 11:40 |
blij dat het beter gaat , nu nog wat rusten en niet overhaasten :)
spoedig herstel
| 16:12 |
Dankjewel, ja nu echt even pas op de plaats. Net niks voor mij, maar mijn lichaam waarschuwt me wel. Zag vandaag alweer dat er alweer een kilo vanaf was, dus zorgen dat ik genoeg vocht blijf krijgen!
| 11:41 |
Gelukkig is het weer goed met je. Met diarree moet je zeker goed opletten.
| 16:10 |
Inderdaad en in mijn geval nog meer, omdat ik een stoma heb. Maar gelukkig voel ik me nu al een heel stuk beter dan afgelopen zondag.
| 16:13 |
De foto van je stoma was voor mij duidelijk. In het verleden heb ik mijn ziekenverzorgende diploma gehaald.
Zeker in jou geval kan het nog harder gaan!
| 16:15 |
Ja, inderdaad, maar ja, ik ben nog maar een half jaar stoma drager en moet veel dingen echt nog leren. Ik heb intussen wel al een poeder gekregen tegen het doorlekken voor speciale gelegenheden en voor het slapen gaan, waardbij de ontlasting wat indikt, zodat lekkage niet zo snel meer voorkomt.
| 11:38 |
En niet ieder lichaam reageert hetzelfde. Sterkte!
| 12:20 |
Dankjewel.
| 12:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen