Zenuwachtig voor wat er komen gaat

Zenuwachtig voor wat er komen gaat


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Morgen is de grote dag. Morgen ga ik waarschijnlijk veel pijn lijden, want ik krijg een endeldarmonderzoek, waarbij er met een camera wordt gekeken of de spataderen moeten worden weggehaald. Dat gaat operatief gebeuren als het nodig blijkt. Het is pijnlijk wanneer er toch nog een beetje slijm en troep uit het restje van de darm naar buiten komt. Verder ben ik daar ook


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel succes
| 14:01 |
Lijkt me zeer pijnlijk, Vooral zonder narcose is dit bijna niet vol te houden.
| 16:53 |
Het deed vreselijk zeer.
| 16:57 |
nou veel succes, komt allemaal goed hoor.
| 19:20 |
nee, deze keer niet
| 14:28 |
kom op, positief denken.
| 09:00 |
Heb het onderzoek intussen gehad, het was een hel!
| 13:03 |
dus je bent er nu vanaf.
| 13:23 |
Ja en de uitslag is ook niet goed, nu nog de vraag wat ze eraan gaan doen. Het kan zijn dat het stuk darm verwijderdt wordtof dat er medicijnen gegeven worden, maar daar is nog overleg over. Volgende week hoor ik meer over de behandeling.
| 13:27 |
veel succes dan
| 09:46 |
dankje
| 14:27 |
Veel succes.
Ik heb al meerdere van dit soort onderzoeken gehad, ik vind het gelukkig meevallen.
a.s. Maandag een op het programma met een scan, maar moet wel helemaal leeg laxeren, dat vind ik het vervelendste.
| 09:45 |
ik hen een klein stukje darm na mijn stoma en dat moest worden bekeken. gewoon even laxeren vlak voor het onderzoek, maar het onderzoek deed onnoemelijk veel pijn, heb alles bij elkaar geschreeuwd. blijkt een ontsteking te zitten in het laatste stukje darm.
| 14:27 |
Oei dat kan ik mij voorstellen.
Ik moet morgen beginnen met een laxeerkuur, maandagmiddag het onderzoek.
Bij mij kunnen ze niet meer met de slang omdat ze een stuk endeldarm weggehaald hebben en de bochten niet meer door kunnen komen, wel geprobeerd maar niet gelukt.
Ik ben benieuwd hoe dit bevalt.
| 14:55 |
Hoe gaan ze dit doen dan, via de mond? Of heb je ook een stoma?
| 15:46 |
Nee, beide niet. ze blazen wat CO2 achter in via de anus en dan door een TAC scanner, zo kunnen ze je darmen 3D in beeld brengen.
| 15:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen