Niet zo less waste


Helaas liet ik vrijdag het food  processor gedeelte van mijn marktplaats aanwinst van € 5 😇 vallen. Plastic, dus kapot 😔 en niet te repareren🔧. Althans veilig repareren zat er niet in en iets elektrisch met messen 🗡 toch een beetje eng. 

De blender is nog goed, maar oa. hummus maken gaat dus niet. Man❤ ging gelijk voor een nieuwe zoeken op internet, maar dat wilde ik (nog) niet.  Het mooie van 2e hands is dat er geen nieuwe grondstoffen voor woorden gebruikt en dat je iets vaak voor een mooie prijs kunt kopen en als ie dan kapot gaat zit je niet met een toren hoog schuldgevoel (Ja, maar hij was zó duur) Dus marktplaats afgestruind,  maar in de buurt volop blenders, maar niet zo'n food processor ding. Kringloop winkel ook niets. Ik had al een aardige lading kikker erwten gekookt en gebruikte dat food processor gedeelte echt vaak. Uit eindelijk heb ik dus gekozen voor een nieuwe zodat ik heel veel eten en drinken low waste kan maken.  Blij, maar voelt toch een beetje dubbel.