De eerste zeepwoorden zijn te koop!

De eerste zeepwoorden zijn te koop!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na de zeer geslaagde eerste mal, heb ik inmiddels ook de twee andere mallen af. Dat betekent dat ik het alfabet compleet heb! Whoehoee! En ook mijn nieuwe bestelde gietzeep is binnen, dus ik kon aan de slag. En dat heb ik gedaan! Ik had eerder al een lijstje gemaakt met woorden die ik zou willen maken, en dat pakte ik er nu bij. Als eerste heb ik de woorden “KUS” en “HOERA” gemaakt. Voordeel van deze woorden is dat ze geen gelijke letters hebben, zodat ik ze tegelijkertijd kon maken. Voor “KUS” koos ik transparant rood, met een witte niet-transparante onderlaagje. Voor “HOERA” koos ik voor vrolijke verschillende kleuren:

Vervolgens kreeg ik een tip van Jouw Marktraam Wageningen via Facebook, dat er weer kadootjes worden gekocht voor juffen en meesters! Dus toen bedacht ik “MERCI”!! Deze heb ik in 2 verschillende kleuren gemaakt. Transparant groen met een donkerdere transparant groene onderkant en transparant paars met een niet-transparante paarse onderkant:

Als laatste heb ik nog 2 woorden gemaakt die leuk zijn als kraamkadootje. En daar is natuurlijk van alles in mogelijk, ik heb nu een roze “BABY” gemaakt, maar voor een jongetje kan die in het blauw gemaakt worden. Verder heb ik het woordje “BOY” gemaakt, maar uiteraard kan die ook in “GIRL” gemaakt worden!

Super leuk om allemaal te maken! En ik ben heel erg blij met het resultaat van mijn zelfgemaakte mallen! Ik had niet verwacht dat ze zo leuk zouden worden!

Vandaag ook gelijk even mijn plank in Wageningen aangevuld, waar ze nu dus te koop staan:
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw ,wat mooi zeg! Ik heb dit nog niet eerder gezien! Wat kost zoiets als ik vragen mag?
| 22:09 |
Hoi Mirelle, dank je wel!
Ik vraag 1 euro per letter. Dat is inclusief 1 of 2 zelf gekozen kleuren (boven en onder laag) en een geurtje!
| 14:03 |
Dank je voor je antwoord! Heb je ook een pagina bijvoorbeeld op facebook?
| 14:41 |
ja, die heb ik! www.facebook.com/LettersAlsKado/
Alleen moet ik er nog even wat meer tijd in stoppen om wat meer volgers te krijgen :) Daar ben ik namelijk nog maar net mee begonnen
Verder ook een website (www.LettersAlsKado.nl) , waar ik uiteindelijk, als dit aanslaat, een webshop wil gaan beginnen!
| 14:44 |
Leuk Rosa, ik ga je opzoeken! Door je items hier te posten en daar te delen kom je al een heel eind begreep ik. En als je eens een like-deelactie wilt doen dan ben je ook bij mij welkom :
www.facebook.com/kidscrea/ Misschien kunnen we zo wat voor elkaar betekenen?
| 14:51 |
Ik ruik ze in gedachte hier al zo vrolijk zien ze eruit
| 01:21 |
Het ziet er nog steeds heel lekker uit ;-)
| 18:51 |
haha! maar dit heeft in ieder geval niet dezelfde vorm als snoepjes... ;)
| 20:18 |
Dat is waar ;-)
| 20:47 |
Wauw ziet er super leuk uit :)
| 18:39 |
dank je wel!
| 20:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen