×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
De eerste zeepwoorden zijn te koop!

De eerste zeepwoorden zijn te koop!


Na de zeer geslaagde eerste mal, heb ik inmiddels ook de twee andere mallen af. Dat betekent dat ik het alfabet compleet heb! Whoehoee! En ook mijn nieuwe bestelde gietzeep is binnen, dus ik kon aan de slag. En dat heb ik gedaan! Ik had eerder al een lijstje gemaakt met woorden die ik zou willen maken, en dat pakte ik er nu bij. Als eerste heb ik de woorden “KUS” en “HOERA” gemaakt. Voordeel van deze woorden is dat ze geen gelijke letters hebben, zodat ik ze tegelijkertijd kon maken. Voor “KUS” koos ik transparant rood, met een witte niet-transparante onderlaagje. Voor “HOERA” koos ik voor vrolijke verschillende kleuren:

Vervolgens kreeg ik een tip van Jouw Marktraam Wageningen via Facebook, dat er weer kadootjes worden gekocht voor juffen en meesters! Dus toen bedacht ik “MERCI”!! Deze heb ik in 2 verschillende kleuren gemaakt. Transparant groen met een donkerdere transparant groene onderkant en transparant paars met een niet-transparante paarse onderkant:

Als laatste heb ik nog 2 woorden gemaakt die leuk zijn als kraamkadootje. En daar is natuurlijk van alles in mogelijk, ik heb nu een roze “BABY” gemaakt, maar voor een jongetje kan die in het blauw gemaakt worden. Verder heb ik het woordje “BOY” gemaakt, maar uiteraard kan die ook in “GIRL” gemaakt worden!

Super leuk om allemaal te maken! En ik ben heel erg blij met het resultaat van mijn zelfgemaakte mallen! Ik had niet verwacht dat ze zo leuk zouden worden!

Vandaag ook gelijk even mijn plank in Wageningen aangevuld, waar ze nu dus te koop staan:

Mirelle-Creametkids
Wauw ,wat mooi zeg! Ik heb dit nog niet eerder gezien! Wat kost zoiets als ik vragen mag?
04-07-2017 22:09
04-07-2017 22:09
An
Ik ruik ze in gedachte hier al zo vrolijk zien ze eruit
03-07-2017 01:21
03-07-2017 01:21
Encaustichris
Het ziet er nog steeds heel lekker uit ;-)
02-07-2017 18:51
02-07-2017 18:51
Jolijn
Wauw ziet er super leuk uit :)
02-07-2017 18:39
02-07-2017 18:39