Digitale inspiratie voor handletteren

Digitale inspiratie voor handletteren


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als ik ga handletteren, vind ik het altijd leuk om een leuke, grappige of mooie quote te gebruiken. Deze keer heb ik voor iets gekozen waar ik zelf nog wel wat van kan leren: “Mistakes are proof  that you are trying”. Fouten maken ben ik niet zo dol op, maar het is natuurlijk wel een belangrijk onderdeel van het leren van nieuwe dingen!


Om deze te maken heb ik weer gebruik gemaakt van lettertypes die ik in Word en op internet gevonden heb. Voor “mistakes” en “trying” heb ik AR Christy gebruikt, deze heb ik online gevonden. Voor “proof” heb ik Bauhaus gebruikt, deze is standaard in Word te vinden.

Hieronder de originele lettertypes:

Volg mijn blog ook op www.lettersalskado.nlBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw super leuk gedaan!!
| 20:54 |
heel leuk gedaan!
| 15:58 |
Superleuke handlettering! Ook grappig dat die 't' mist in mistakes haha.
Vet handig om het via lettertypes in Word te doen! Meestal maak ik iets na van een foto of zoiets, maar het is natuurlijk veel origineler om het via Word met je eigen lettertypes te doen :)
| 23:26 |
Oh ehmm.. dat had ik nog niet eens gezien!! hahaha, maar gelukkig past het in deze zin toevallig goed!

Iets namaken doe ik zelf eigenlijk nooit, tenminste.. niet precies dan! Maar het is natuurlijk wel een mooi begin om er een beetje feeling voor te krijgen! Ik ben er goed om om de basis over te slaan..... Wel is instagram echt een plek voor mij om inspiratie op te doen van teksten en lettertype! 
| 22:30 |
Supergrappig! Ik dacht dat je dat met opzet gedaan hebt, haha.
Ik ben echt nog een starter met handletteren, ik kan op het moment heel goed 'donut worry be happy' handletteren in een paar seconden. Maar met de rest moet ik echt nog oefenen, haha
| 23:47 |
Ziet er heel mooi uit!
| 23:53 |
Leuke quote en mooi lettertype.
| 23:25 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen