Moederdag win actie van Ancrea

Moederdag win actie van Ancrea


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een paar weken geleden had ik al een handlettering gemaakt voor de winactie van Ancreatief, maar toen ik hem online wilde zetten was ze helaas opeens verdwenen van yoors! Inmiddels is ze weer terug (welkom terug!), en kwam ik er net achter dat de winactie weer bestaat!

Eigenlijk is de deadline al voorbij, maar toch post ik hem toch nog even! Samen met de zelfgemaakte moederdagkaart die ik aan mijn moeder (en schoonmoeder) gegeven heb. Deze bevat alleen niet zo veel tekst, dus niet echt een handlettering kaart geworden!

Klik hier voor de link naar de winactieBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
toch wel heel mooi gemaakt
| 09:28 |
Ziet er wel goed uit :)
| 21:38 |
Super leukgedaan wie weetvolgende actie welleuk dat je me de link nog even gaf hier wat puntjes van mij voor jou !
| 21:33 |
dank je wel!
Ik ben benieuwd naar je volgende actie :)
| 16:08 |
Ik heb er alweer een staan de tekenmee met An lol
| 18:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen