Verfrist en opent de geest

Verfrist en opent de geest


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

heeerlijk ik ben helemaal happy met mijn gekregen menthol crystals.

Verkouden wat koorstig en hoofdpijn. En ik dacht goh laat ik dat spul eens in de brander gaan doen. Het is gevriesdroogde muntolie!! 

Er zijn meerdere samenstellingen van verschillende oliën/kruiden. Misschien zelf een beetje geheim. Maar de makers van dit leuke concept zijn heel aardig recht voor zijn raap en de beste man kan precies vertellen en uitlezen wat je nodig hebt. 

Hoe kom ik eraan. Ik was op een festival en hij stond daar ik vroeg goh welke geur past bij mij? En hij wist het precies te vertellen!! En ik wist het helemaal zeker, toen hij begon over mijn linkerlichaamshelft. Is niet zichtbaar, maar daar heb ik minder gevoel door een zuurstof tekort (wat komt door mijn eerder genoemde basilaire migraine)

Wauw! Hij liet me even wat ruiken en hoplaaaaa gelocht. Mijn dochter en ik knappen helemaal op van de heerlijke muntgeur in huis, oogjes lijken zelfs zuurstof te krijgen. Neus gaat open en mijn hoofd lijkt letterlijk meer lucht te krijgen. Alsof er een frisse wind door mijn hersenen waait. Zo lekker dat ik ineens zij kreeg om te gaan schoonmaken. AMAZING!

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het product

www.creative-incense.nlBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Interessante blog, Rows. :-)
| 19:02 |
Dankje Rudi
| 21:07 |
:-)
| 17:37 |
wat apart he dat zoiets kan gebeuren!
| 22:18 |
Wat ontzettend handig!
| 20:54 |
Goed voor je, soms komt de oplossing uit een onverwachte hoek. :)
| 17:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen