Mijn Top 3 van deze maand!!!

Mijn Top 3 van deze maand!!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben misschien een beetje laat, maar we zijn nog altijd maart. Zag plots dat Maddy mij in haar top 3 had vernoemd en ik dank haar hier nog eens voor de mooie woorden die ze aan mij heeft gewijd.

Ik moest toch even proberen om het ook eens te doen... en natuurlijk zijn er evenveel mensen die het verdienen om op het podium te staan, daarom staat het er ook: van deze maand... we hebben er twaalf in een jaar, dus kunnen er nog vele aan bod komen.

Ik zal ze dan maar in omgekeerde volgorde of in Olympische volgorde opnoemen

Mijn nummer 3 is: Ingrid Ferwerda-Jacobs

Ik ben echt verwonderd hoe zij telkens op een heel aanschouwelijke maar ook begrijpbare manier haar blogs opmaakt om de nieuwelingen te helpen. Als je iets niet begrijpt of iets is niet altijd even duidelijk, tik dan maar eens op haar blauwe naam hierboven. Zij heeft een mooi aantal blogs die je zeker zullen helpen.

Mijn nummer 2 is: Miranda Frutselt

Haar 'Lettervretert' bijdragen en 'Andersgezegden' spreken natuurlijk mij erg aan, maar vooral omdat ze het goede uit de mensen probeert te halen. Omdat ze iemand, op haar manier, toont hoe het beter kan. Het is te danken aan haar dat ik weer mijn gedichten in het 'Frans van Molière' aan het vertalen ben en er heel veel plezier aan beleef. Het is ook aan haar te danken dat ik het klakkeloos posten van quotes zonder achtergrond achterwege heb gelaten. Het beste in de mensen naar boven brengen is een gave en daarvoor mijn dank, Miranda. Dus zeker deze dame eens bezoeken of bij je te volgen mensen zetten.

Mijn nummer 1 is: Kim

Je zal misschien zeggen, ja een Belg kiest een Belg. Misschien wel, maar daar heeft het niet echt mee te maken. Ik heb Kim, die eerst onder de naam Xandra postte, leren waarderen omdat haar blogs zo geëvolueerd zijn in de tijd dat ze hier al post. Het zijn telkens prachtige uitgewerkte blogs, die met degelijke bronvermeldingen ons iets leren en we zijn nooit te oud om te leren, zegt mama Agnes altijd. Ze heeft me in een aantal maanden meer hondenrassen leren kennen dan gedurende mijn hele leven voordien, blogs die heel gestructureerd werden gebracht. We hebben ook een reeks met prachtige kernzinnen gezien. Af en toe ook wetenschappelijke bijdragen over allerhande onderwerpen die mij telkens weer interesseren. Ik heb haar vanaf dag 1 gevolgd en ik weet dat ze heel wat gegroeid is. Dus allen daarheen naar mijn nummer 1, maar ook naar de anderen natuurlijk die het evenveel verdienen.

(Ik heb de namen in het blauw verbonden met een link naar hun pagina)

Rudi J.P. LejaeghereBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super Rudi! Helemaal mee eens!! :-)
| 18:09 |
Dank je wel, Marion :-)
| 20:33 |
;-)
| 20:35 |
Mooie top drie, volg ze alle drie.
| 09:01 |
Goed zo, Referendaris, ze zijn het waard ook :-)
| 12:31 |
een mooie top 3 Rudi en ik volg ze ook al
| 14:07 |
Dank je wel, Gertiena :-)
| 14:29 |
:-)
| 18:59 |
Een hele mooie top 3. ik volg ze ook alle drie.
| 23:46 |
Zo is het. Fijne Yoorsdag vandaag, Ellis en Diana. :-)
| 09:04 |
Dank je wel Rudi. Jij ook.
| 09:37 |
thanks :-)
| 11:52 |
ze mogen even in het zonnetje staan
| 23:47 |
Zeker en vast, Dieter, bedankt :-)
| 18:13 |
Leuk zo'n top 3, allemaal bekende namen :)
| 22:30 |
Dank je wel, Marielle. :-)
| 23:01 |
Ik zal er eens een kijkje nemen
| 22:28 |
Bedankt, Aaricia. :-)
| 23:02 |
Oh wat lief van jou! Ik volg jou ook al van in het begin, dat weet je wel en ik lees jou ook heel graag! Dank je wel :))
| 21:02 |
Graag gedaan, Kim. :-)
| 23:02 |
Zal je niet verbazen dat ik ze al volg.
| 20:37 |
Neen hoor, Elisabeth. Bedankt voor de reactie :-)
| 23:02 |
Graag gedaan. Fijn ook dat je de banner gebruikt. Zo herkent iedereen het item!
| 08:17 |
Inderdaad, Elisabeth, trouwens heel mooi :-)
| 20:09 |
Samenwerking tussen Miranda en mij! Merci.
| 20:28 |
Prachtig :-)
| 20:44 |
Volg ik ook alle drie
| 20:12 |
Goed van jou, Nathalie :-)
| 23:02 |
:)
| 06:41 |
Die volg ik ook alle drie
| 20:11 |
Bedankt, Enschede, ze verdienen het :-)
| 23:03 |
Ik zal ze eens gaan checken!
| 20:01 |
Dank je wel, Chaneequa :-)
| 20:03 |
Kim stond nog niet in mijn lijstje, is nu op jouw aanraden direct toegevoegd!
| 19:58 |
Dank je wel, Chris :-)
| 20:00 |
Ik ben het helemaal met je eens Rudi alleen moet ik Kim nog even leren kennen.
| 19:48 |
Dank je wel, Chris :-)
| 20:00 |
Ik bedoel natuurlijk, dank je wel, Gerda... :-)
| 20:00 |
Graag gedaan haha
| 20:21 |
:-)
| 23:27 |
Kan mij helemaal vinden in je omschrijvingen.
Het zijn alle 3 mensen die ik ook met plezier en aandacht volg.
| 19:43 |
Dank je wel, Albert. :-)
| 20:01 |
Heel mooie lijst!
| 19:41 |
Bedankt :-)
| 20:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen