Hoe zorg ik voor lange nagels?

Hoe zorg ik voor lange nagels?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds een tijdje laat ik mijn nagels groeien en schenk ik er meer aandacht aan. Hier zijn enkele van mijn tips voor mooie, lange, sterke nagels!

Eén van de beste dingen die je voor je lichaam kan doen is meer water drinken. Ik was hier altijd heel slecht in, tot ik een Dopper fles aanschafte mét sportdop. Je kunt ze in allerlei leuke kleuren krijgen en het is ook nog eens beter voor het milieu. Zelf heb ik de rode Dopper. Het kraanwater in Nederland kun je zonder zorgen drinken. Vul de Dopper met water en neem het overal mee naar toe, je zult zien dat je vanzelf meer zult drinken. Wanneer ik op de bank een serie kijk, zorg ik ervoor dat ik tijdens elke aflevering de fles helemaal leegdrink. Zo krijg je al snel de benodigde 1,5-2 liter binnen. Water is niet alleen goed voor je nagels, ook je huid en haar zullen je dankbaar zijn!


Sinds ik vegetarisch eet merk ik dat mijn nagels, huid en haar een stuk gezonder zijn dan voorheen. Mijn haar glanst, ik heb een stuk minder puistjes en mijn nagels groeien snel. Ik neem dagelijks een Kruidvat voedingssupplement speciaal voor de huid, nagels en huid. Deze zijn goedkoop en werken prima. Let wel op, een supplement is geen vervanging van goed en gevarieerd eten. Gebruik het als een hulpmiddel!


Vroeger gebruikte ik een een nagelschaar om mijn nagels netjes te knippen, alleen blijkt dit helemaal niet goed te zijn voor nagelgroei. Een tijd terug stapte ik over op vijlen, echter werkten de goedkope kartonnen vijlen die ik had voor geen meter. Bij de Etos kocht ik een goedkope glasvijl voor 2 euro, deze werkt echt perfect. Zorg ervoor dat je niet zagend heen en weer gaat met de vijl. Vijl steeds één kant op.


Mijn holy grail

Ik heb altijd last gehad van erg zwakke nagels die steeds afscheurden. Op het zeg maar yes forum kwam ik de tip tegen om de handcrème Vaseline Healthy Hands & Stronger Nails aan te schaffen. In de crème zitten microdruppels van Vaseline-jelly gecombineerd met krachtige moisturizers om zeer droge handen te helpen herstellen en het afbreken van nagels te voorkomen. Sinds ik deze creme gebruik zijn mijn nagels een stuk gegroeid zonder af te breken. Elke keer dat ik mijn handen was, smeer ik ze daarna in met (deze) handcreme. Het is sowieso een goed idee om je handen vaak in te smeren, zo blijft de huid mooi soepel. Ook een nagelriemcrème kan helpen bij het krijgen van mooie nagels.


Wat zijn jullie tips voor lange en sterke nagels?

Bron fotoBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb geen lange nagels, ik houd er niet van. Ik vind het belangrijker om mijn kleinkinderen en kinderen te kunnen aanraken en knuffelen zonder op mijn nagels te hoeven letten en het is ook veel hygiënischer om korte nagels te hebben.
| 16:31 |
Inderdaad vijlen!! Nooit knippen. En verder ik niks. Ik ben gezegend met snelle en mooie lange nagels. Ik moet er niks voor doen, en dat geldt ook voor mijn haar.
| 14:09 |
Ik probeer ze regelmatig te vijlen zodat ze geen scheurtjes en haakjes krijgen
| 14:09 |
Goeie tips weer.
| 23:00 |
ik bijt ze af.. helaas!
| 22:51 |
Ik ben altijd erg zuinig op mijn langere nagels, maar op een gegeven moment gaan ze me in de weg zitten. Dan knip ik ze weer helemaal af en laat ik ze opnieuw groeien. Ik heb niet het geduld te gaan zitten vijlen, dus ik hou het bij knippen.
| 20:06 |
ik kan geen lang nagels hebben, ik schrijf op een manier dat die tegen mijn palm zitten en vanaf dat ze iets langer zijn heb ik direct heel veel pijn. haha :)
| 19:22 |
Oei, ik herken het. Al schrijf ik tegenwoordig niet meer zo veel, dat scheelt ;)
| 19:46 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen