Voor het eerst op de radio..  (gecanceld)

Voor het eerst op de radio.. (gecanceld)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gecanceled

Ik krijg net via de mail het bericht dat ze toch voor een andere spreker hebben gekozen. Wel een teleurstelling, omdat ik denk dat ik o.a. dankzij mijn leeftijd een voorbeeld zou kunnen zijn voor andere jongeren.

Donderdag 2 februari is het een spannende dag, want dan ben ik voor het eerst op de radio te horen! Ik vind het heel erg spannend. Het programma heet de Dagwacht en wordt elke donderdagochtend live tussen 04:00 en 06:00 uitgezonden op NPO Radio 1. In het programma krijgen talentvolle journalisten de kans om een nieuw programma te maken. 

De uitzending van 2 februari staat in het teken van "De strijd van succesvolle minderheden". Toegespitst op seksuele geaardheid. Ik zal één van de vier mensen zijn die vertellen hoe het is om (...) te zijn in deze maatschappij. Mijn bijdrage gaat over aseksualiteit, het ontbreken van seksuele aantrekkingskracht.

Tot nu heb ik alleen meegewerkt aan schriftelijke interviews en tv opnames. Ook spannend, maar dan kun je van tevoren het artikel lezen of aangeven dat je een scène opnieuw wilt doen. Nu is wat ik zeg meteen te horen en the internet is forever. Toch voel ik mij nu zelfverzekerd genoeg dat ik het aandurf. Ik ben altijd heel open geweest over mijn geaardheid en merk dat naarmate ik vaker mijn verhaal doe, het steeds makkelijker wordt.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel succes!!!
| 09:03 |
Uhm het is gecanceled. Het ging niet door :-P
| 11:46 |
Aah jammer
| 12:13 |
Wat spannend! Hoe heb je dat allemaal voor mekaar gekregen zeg?
| 17:49 |
Welkom op yoors
| 19:33 |
Leuk joh, succes straks op 2 februari!
| 06:00 |
Ha dat wodt echt heel spannend en vast ook erg leuk
Laat zenuwen maar los, t gaat je lukken
| 21:39 |
Oeh spannend. Succes. Wel vroeg zeg!
| 21:32 |
Zeg dat wel.. pfff en normaal slaap ik altijd uit! En die dag heb ik ook nog eens een belangrijke presentatie om half 9 ha ha. Maarja het is voor een goed doel :) Bedankt!
| 21:44 |
Spannend, veel succes en plezier!
| 21:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen