Sabrina's vrij schrijven deel 2

Sabrina's vrij schrijven deel 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goeiemorgen ☺ lekker rustig met een kop koffie op de bank nu, even met laptop op schoot. Alweer een mooie nieuwe dag om in te vullen, een cadeautje! Gisteren ook al zo'n super avond gehad, met vrienden en "vrienden van" heerlijk gebarbecued met z'n allen. Lekker eten en drinken en vooral heel veel gezelligheid! Daarna de vuurkorf aan en nog lekker nagenoten en op het idee gekomen het vandaag gewoon nog een keertje over te doen.... het is toch vakantie!
Maar eerst even rustig aan, van de zon genieten, mss straks nog even een rondje lopen met mijn camera in de hoop mooie vlinders tegen te komen.
En daarnaast ook maar even opruimen hier.... heb je alles netjes, lijkt het in een mum van tijd alsof er een bom ontploft is. Pffff haha. Achja, is ook zo weer gedaan als ik er aan begin, komt goed. Zomers muziekje aan (wat me alweer op een idee brengt voor een ander blogje dadelijk) en gaan met die banaan!
En wat gaan jullie vandaag allemaal doen? Ook vrij/vakantie of gewoon aan het werk?
Hier begint vrijdag de kermis weer.... de grootste van de Benelux natuurlijk met heel veel gezelligheid en veel feestjes! En laat mij nu best dol zijn op die feestjes haha, dus er staat van alles gepland!
Nu al superveel zin in, maar ook wel al in mijn achterhoofd dat ik voldoende rustmomentjes tussendoor moet nemen. Ik hou van de drukte, maar heb al hsp ook echt de rustmomentjes nodig om niet overprikkelt te raken.... heb dan ddus ook veel van het introverte én extraverte.... ambivert dus. Continu met mijn voet op het gaspedaal én rem.... naja is het leven in elk geval nooit saai.
Mijn 10 minuutjes zijn bijna om en ik ga mijn tweede kopje koffie eens opdrinken en dan aan de slag.

Een hele mooie dag allemaalBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk dat vrij schrijven . ik ga je volgen 
| 10:50 |
Dank je, leuk ☺️
| 18:13 |
Wat een gezelligheid en plannen voor de kermis. Veel plezier. 
| 15:27 |
Dank je ☺️ Dat gaat zeker lukken!
| 15:28 |
Wij zijn onderweg met het vrachtschip naar Leeuwarden en vandaag konden we ons een snipperdag veroorloven.
Dus ik ben ook lekker op pad geweest met mijn camera 😊
Veel plezier op de kermis!
| 14:56 |
Ow fijn, geniet van je vrije dagje! Dank je, ik ga vanavond met mijn oudste dochter naar de bierhal, gezelliggg
| 15:26 |
Die koffie met jouw woorden smaakten mij bijzonder
Genieten van veel, maar thuis zoals merendeel
mijn zomer is eventjes wat anders dan voorheen,  31e dansen op de pleinen in ons stadje en 1 sept dansen aan de Rijn, het kleinste festijn..zo nu end an met zonen en hun schatten wat ondernemen en verder als n muis in huis, geniet
| 16:02 |
Als je maar geniet 😉
| 22:20 |
Veel plezier op de kermis 
| 15:28 |
Dankjewel ☺️
| 15:59 |
Super leuke blog en ik wens je alvast heel veel plezier op de kermis. Volgens mij bedoel je Tilburg 😉 Ik ben daar wel eens geweest, maar het is zo druk en zo duur............... en ik wordt te oud hahahha
| 22:11 |
Thanks 😄 Tilburg idd haha, ja is ook heel druk, maar ik ben het gewend, geen problemen mee. Duur is het zeker, dat is wel heel jammer!
| 13:12 |
lekker die leuke voor uit zichten 😀
| 16:37 |
Jaaaaa 😄
| 16:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen