Sabrina's vrij schrijven deel 4

Sabrina's vrij schrijven deel 4


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal, ben ik weer :) Gisteren een super leuke ag gehad met mijn gezinnetje en ouders in de Efteling. Vroeger hadden we altijd een abonnement.... eerst omdat mijn vader er werkte, later ook mijn moeder en daarna mijn vriend /man. Nu sinds een aantal jaar werkt er niemand van ons nog en gaan we nog maar een keertje per jaar. Ook wel genoeg want ik kan er toch veel dingen niet meer doen vanwege mijn gezondheid, alle achtbanen allen af.
Maar een hele leuke dag gehad dus en genoten, heel mooi weer, gezelligheid, vrolijke en blije kids, volop zon, wat wil je nog meer :D
Vandaag nog wel een beetje moe ervan (helemaal niet erg) dus een wat rustiger dagje. Zit nu lekker in de tuin, muziek aan (Skyradio summerstation), kopje koffie erbij.... ook fijn!!

Ondertussen zijn er alweer 4 vakantieweken van de kids voorbij, wat gaat dat snel! Maar er komen nog genoeg leuke dagen en genietmomentjes. Volgende week nog een dagje safaripark Beekse Bergen, mijn dochters sweet 16, gezellig avondje bij mijn maatje en vast nog meer gezelligs met vrienden enz.
Vrienden van ons zijn gisteren ook weer terug gekomen uit Frankrijk, die hebben vast ook genoeg te vertellen en foto's te laten zien :D Leuk leuk!!

Nou zo maar even nog een wasje ophangen, dat gaat ook door haha, is zo droog nu in de zon. En verder zien we wel....
Wat gaan jullie vandaag nog doen? Fijn  dagje in elk geval!!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een leuke blog om te lezen en gaaf dat je ouders in de Efteling gewerkt hebben! Toen mijn kids jonger waren, kwam ik er ook regelmatig. Is tenslotte niet ver bij mij vandaan. Ik heb vandaag vooral heel veel niks gedaan haha. Lekker in de schaduw gezeten en af en toe in mijn koele jacuzzi afgekoeld! Nu zo naar de kermis en John de Bever........... daar is mijn bestie helemaal fan van haha
| 21:01 |
Ja en mijn man en ikzelf ook en mijn schoonzusje nog steeds :)Oh leuk was het gezellig?
| 11:17 |
Het was reuze gezellig! We hebben in de regen gedanst en veel te veel gedronken. Ergens rond 04.30 uur lag ik in bed...............
| 13:23 |
Klinkt super gezellig 😄
| 14:40 |
Alleen mijn lijf denkt er nu anders over haha, maar dat komt wel weer goed 😉
| 15:51 |
Hihi als het het maar waard was 😄
| 17:20 |
Dat was het zeker hahaha
| 18:32 |
Lang geleden dat ik daar ben geweest maar blijft leuk
| 01:22 |
Vind ik ook ☺️
| 10:11 |
De laatste keer Efteling heb ik mij rot gezocht naar het sprookjesbos. Ik ben niet zo'n attractie-/kermisganger en kan ook vrijwel nergens in. Zoonlief houdt niet vd 8-baan en de laatste keer dat wij er per ongeluk in verzeild raakten (Movie World) was een ...
Gelukkig is er nog van alles te doen en wij rekken het vakantiegevoel zo lang mogelijk ook als de scholen weer zijn begonnen.  Veel geniet momenten samen.
| 17:38 |
Hihi het sprookjesbos zit vooraan in het park... Doen wij ook! Dankjewelll
| 21:06 |
Hoe is het mogelijk... kwam ik zeker achter binnen? Mooi dat ik het niet vond... zijn die pratende paddestoelen er nog?
| 08:09 |
Haha wrs gewoon er voorbij gelopen. Paddenstoelen met muziek idd, die horen erbij hè! 😄 En veel nieuwe, mooie sprookjes ook!
| 11:24 |
Oh ja? Nou wie weet strompel ik er dan nog eens binnen blijf ik in de sprookjeshoek
| 06:27 |
ik heb gewerkt vandaag, vanmiddag was er een artiest voor de bewoners. Zometeen eten en dan nog imkeren
| 17:28 |
Dat klinkt als leuk/mooi werk ☺️
| 21:05 |
altijd leuk als je dag fijn verloopt
en dat avondje,ik kijk er naar uit 😊
| 16:17 |
Lees maar even je app dan, hihi ☺️
| 21:04 |
gezien 😃
| 21:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen