×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Vrij schrijven deel 7

Vrij schrijven deel 7


Hoi allemaal, hier ben ik weer eens.... even lekker van me af schrijven en jullie weer van alles vertellen! De laatste tijd heb ik wat minder geblogd... had/heb steeds zoveel aan mijn hoofd dat ik er niet aan toe kwam, had er de rust niet voor. Nu pak ik gewoon mijn moment en ga weer eens lekker Yoorsen!

Afgelopen weken druk geweest met ziekenhuisbezoekjes met mijn schoonzusje en met ons mam. Doe ik vaker, om te steunen/bij te staan en mee te luisteren/onthouden wat er wordt gezegd.
Bij ons mam zijn ze er een paar jaar geleden achter gekomen dat ze een lekkende hartklep heeft en ondertussen heeft ze er zoveel last van dat ze laats een echo hebben gedaan en met een slang door de slokdarm achter het hart hebben gekeken.
Laatst terug geweest voor de uitslag en gehoord dat het een openhartoperatie wordt. Dat was even een beetje schrikken, maar ja is wel heel fijn dat ze er iets aan gaan doen en ze na een tijd weer fitter zal zijn. Vrijdag eerst een hartkatheterisatie om te kijken naar eventuele vernauwingen. Dan ongeveer 2 maanden later zal ze geopereerd worden in Eindhoven en daar 8 tot 10 dagen moeten blijven.
Daarvoor moet van alles geregeld worden, ook voor ons pap, maar gaat goed komen!

Verder zelf naar de huisarts geweest een aantal weken geleden omdat ik al maanden erge hoofdpijn heb ondertussen en een druk links in mijn hoofd. Moe(s)t een hoofdpijndagboek bijhouden en uiteindelijk zijn we er achter gekomen dat ik een ontsteking in het botvlies heb. Verder veel duizelig, spierzwakte enz en blijkt dus dat mijn bloeddruk wel erg daalt als ik opsta en het ook even duurt voor hij weer op peil is.
Dat komt dan weer door mijn spierzwakte, door mijn fibromyalgie.... snappen jullie het nog hihi.
Nouja beetje lang verhaal maar nu moet ik dus eigenlijk gaan revalideren... maar omdat ik het daar op het moment veel te druk voor heb is het voor nu fysio geworden. Hopen dat dat al een beetje gaat helpen!

Tot zover de medische dingen, straks gaat het jullie nog vervelen :)
20 september was ik jarig en heb ik het weekend erop mijn verjaardag gevierd.... zou eigenlijk een verrassingsfeestje zijn, maar mijn schoonmoeder was zo slim het te verraden, dus wist ik er al van.
Was wel erg gezellig, gewoon met (schoon)ouders en vriend(inn)en en hebben een hoop lol gehad! Een vriendin had een mooie en lekkere taart voor me gemaakt ☺

Afgelopen zaterdag was ook weer een feestdag, 's middags een dubbele kidsverjaardag bij vrienden en 's avonds de verjaardag van mijn maatje, was een hele gezellige dag!

En nu is het gewoon alweer oktober en is toch echt de herfst begonnen! Naast verplichte afspraken ook 2 verjaardagen en deze leuke plannen ☺

Nou jullie zijn weer een beetje op de hoogte en ik ga eens beginnen hier met de boekenkast (lijkt meer rommelkast) uit te ruimen. Heb besloten dat hij weg mag, scheelt weer ruimte/rommel!
Fijne maandag allemaal
Ingrid Tips en meer
Roerige tijden! Sterkte en beterschap!!
10-10-2018 08:56
10-10-2018 08:56
DiaantjesLife
Lijkt wel een speciale Bossche bol haha. In ieder geval alsnog van harte proficiat met je verjaardag en ook heel veel sterkte in de komende tijd voor en met je moeder. Je hebt er zeker een gezellige blog van gemaakt en ik herken het "ons mam" en "ons pap" natuurlijk, want dat zeggen wij in Rosmalen ook altijd 😉
07-10-2018 08:43
07-10-2018 08:43
'Klein'
Enerverende tijden dus! Heel veel sterkte en Beterschap voor je moeder en voor jou uiteraard! En alsnog: Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag!
06-10-2018 15:26
06-10-2018 15:26
Els Vergaerde
Ik wens jou heel veel beterschap. Ik kan me voorstellen dat je schrok bij het horen van de uitslag.
05-10-2018 09:14
05-10-2018 09:14
wakeupkitty
Een goedte volgen stuk. Ik wens jou en jouw moeder heel veel sterkte en beterschap.
03-10-2018 12:43
03-10-2018 12:43
lekkerereceptenvoor2
Als eerste gefeliciteerd.  Veel sterkte voor je moeder. Komt vast allemaal goed. Neem de tijd voor jezelf! Beterschap. 
02-10-2018 09:02
02-10-2018 09:02
Reinouw Poppe
Als nog gefeliciteerd. Ach ik hoop dat jij snel weer beter zal zijn. Wat heb jin een spanningen gehad ook niet goed voor een mens. Lieverd beterschap
01-10-2018 15:09
01-10-2018 15:09
Schorelaar
alsnog gefeliciteerd, wat veel spanning heb je gehad en hoe kom je nou aan een ontsteking in het botvlies (waar zit de ontsteking, in je hoofd?) 
01-10-2018 13:41
01-10-2018 13:41
notifications_noneadd
17-10-2018 15:58
1 volger , 1 antwoord