×

Yoors


Inloggen
×

YoorsSabrina's vrij schrijven deel 7

Sabrina's vrij schrijven deel 7


Hoi allemaal, hier ben ik weer eens.... even lekker van me af schrijven en jullie weer van alles vertellen! De laatste tijd heb ik wat minder geblogd... had/heb steeds zoveel aan mijn hoofd dat ik er niet aan toe kwam, had er de rust niet voor. Nu pak ik gewoon mijn moment en ga weer eens lekker Yoorsen!

Afgelopen weken druk geweest met ziekenhuisbezoekjes met mijn schoonzusje en met ons mam. Doe ik vaker, om te steunen/bij te staan en mee te luisteren/onthouden wat er wordt gezegd.
Bij ons mam zijn ze er een paar jaar geleden achter gekomen dat ze een lekkende hartklep heeft en ondertussen heeft ze er zoveel last van dat ze laats een echo hebben gedaan en met een slang door de slokdarm achter het hart hebben gekeken.
Laatst terug geweest voor de uitslag en gehoord dat het een openhartoperatie wordt. Dat was even een beetje schrikken, maar ja is wel heel fijn dat ze er iets aan gaan doen en ze na een tijd weer fitter zal zijn. Vrijdag eerst een hartkatheterisatie om te kijken naar eventuele vernauwingen. Dan ongeveer 2 maanden later zal ze geopereerd worden in Eindhoven en daar 8 tot 10 dagen moeten blijven.
Daarvoor moet van alles geregeld worden, ook voor ons pap, maar gaat goed komen!

Verder zelf naar de huisarts geweest een aantal weken geleden omdat ik al maanden erge hoofdpijn heb ondertussen en een druk links in mijn hoofd. Moe(s)t een hoofdpijndagboek bijhouden en uiteindelijk zijn we er achter gekomen dat ik een ontsteking in het botvlies heb. Verder veel duizelig, spierzwakte enz en blijkt dus dat mijn bloeddruk wel erg daalt als ik opsta en het ook even duurt voor hij weer op peil is.
Dat komt dan weer door mijn spierzwakte, door mijn fibromyalgie.... snappen jullie het nog hihi.
Nouja beetje lang verhaal maar nu moet ik dus eigenlijk gaan revalideren... maar omdat ik het daar op het moment veel te druk voor heb is het voor nu fysio geworden. Hopen dat dat al een beetje gaat helpen!

Tot zover de medische dingen, straks gaat het jullie nog vervelen :)
20 september was ik jarig en heb ik het weekend erop mijn verjaardag gevierd.... zou eigenlijk een verrassingsfeestje zijn, maar mijn schoonmoeder was zo slim het te verraden, dus wist ik er al van.
Was wel erg gezellig, gewoon met (schoon)ouders en vriend(inn)en en hebben een hoop lol gehad! Een vriendin had een mooie en lekkere taart voor me gemaakt ☺

Afgelopen zaterdag was ook weer een feestdag, 's middags een dubbele kidsverjaardag bij vrienden en 's avonds de verjaardag van mijn maatje, was een hele gezellige dag!

En nu is het gewoon alweer oktober en is toch echt de herfst begonnen! Naast verplichte afspraken ook 2 verjaardagen en deze leuke plannen ☺

Nou jullie zijn weer een beetje op de hoogte en ik ga eens beginnen hier met de boekenkast (lijkt meer rommelkast) uit te ruimen. Heb besloten dat hij weg mag, scheelt weer ruimte/rommel!
Fijne maandag allemaal