×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Blog 12-12-15 #1

Blog 12-12-15 #1


Ik heb heel even gewacht tot mn eerste blog, maar hier is het dan! Het is zaterdag avond 23:03. En wat ik heb gedaan? Nanny McPhee gekeken met mijn 2 zusjes en mijn moeder. En wat er deze hele week is gebeurd? Ugh long story. Maar ik zal het allemaal even uitleggen. Kennen jullie Ask.Fm? Social media waarbij je mensen vragen kunt stellen, anoniem of niet? Nouuuuu hier begon het dus mee. Ik ga met een meisje om dat donkergekleurd is. En kreeg allemaal dingen binnen van dat ze een zwarte kanker piet is, en dat ik niet met haar om mocht gaan, omdat ze niet braaf is. Nou dat laat ik me niet pikken, dit was sowieso iemand uit mijn klas! Meisjes waar ik mee omga, die zichzelf braaf vinden. Het eerste meisje wat ik vroeg zei nee, en waarom zij? Omdat zij een hekel heeft aan haar, dacht ik dat zei dat was. Ik en mijn vriendin amina gingen dus vragen kf zei dat was, er was een soort discussie enzo. Mensen waren benieuwd wat er was en gingen er bij staan. Ik zweer jullie echt ik heb mn mond gehouden. Amina haar vrienden kwamen voor haar op en ik heb geen partij gekozen. En nu? Mijn hele klas vind mij een sjomp omdat ik dacht dat quinty het was. Ach ja, ik weet beter. Ohja, ik kan eindelijk weer The Vampire Diaries kijken! Heeft mn vriend Florian even voor me gefixt! Ennnn, in maart komt Allegiant uit! Waar ik natuurlijk heen ga in de bioscoop. Ik dacht zo even na om een Q&A te doen! Zal ik dat doen? Lijkt me weklgaaf! Zet in de comments een vraag die ik kan beantwoorden, in een video! Ik ga verder mijn nachtje doorhalen, want tja, wat wil je anders doen op een zaterdagavond. Ik hoop veel lees plezier te hebben gehad! Doei en tot een volgende keer! :)


PS: zie die foto van mijn hondje terwijl hij slaapt haha!

 Tom Goemaere
mooie eerste blog, veel plezier verder!
13-12-2015 11:25
13-12-2015 11:25 • Reageer