Macramé armbandjes

Macramé armbandjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Altijd vind ik het al leuk om mij bezig te houden met creativiteiten. Een van deze bezigheden is tegenwoordig het ontwerpen en maken van macramé armbandjes en chokers. Ik gebruik hiervoor wax koord of satijn koord, cabochon steentjes, cabochon plaatjes en magneet sloten. Binnenkort ben ik van plan de magneet sloten te vervangen voor gewone karabijn slotjes met een verstel kettinkje, dit omdat ze dan gemakkelijker rond elke pols passen. Zo kan je ze bijvoorbeeld ook cadeau doen, zonder dat je de exacte pols- of halsmaat weet van iemand. ^^ Hieronder wat foto's van de macramé armbandjes die ik heb gemaakt. Ik hoop dat je ze leuk vind.

San-sanBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super leuk! Erg mooi
| 20:11 |
Ooit, heel lang geleden, wist ik hoe dat moest. Maar ben het vergeten binnen de vijf dagen nadat het mandatory schoolkunstwerk af was geraakt xD wel leuk gedaan :D
| 13:22 |
Wauw echt heel leuk!
| 15:05 |
Dankje emdjasmadi ^^
| 19:53 |
Zien er hartstikke mooi uit! Moet je iets mee gaan doen
| 14:16 |
Dankje Marilyn, ik wil een webwinkeltje opzetten, maar duurt nog eventjes. Als het zover is zet ik de link op yoo.rs ^^
| 15:55 |
Heel mooi gemaakt! Leuk!
| 10:02 |
Dankje Ingrid :)!
| 15:57 |
Wat een prachtige armbandjes!
| 18:44 |
Dankjewel dvdvelden! :)
| 21:10 |
Ze zijn heel mooi gemaakt
| 18:43 |
Dankjewel ^^
| 16:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen