×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Henk vertelt nog wat over zichzelf

Henk vertelt nog wat over zichzelf


Ben Henk en ben hier dankzij me begelijder. Heb van hem dit akkaunt gekregen zodat ik me ij kwijt ken. Heb genoeg verhale te vertelle. Ben niet dom maar kan moeilek met geld omgaan dus heb begelijder voor me finansien en om werk te zoeke. Dat wil ik nog ff uit legge voordat mense meteen oordele over mij en me dingen. Rijswijk is nog waar ik woon. Inmiddels gescheide van me vrouwtje maar nog lol genoeg te beleven in dit leve. Je kan wel zeggen dat alle hoere in omgeving den haag en rijswijk mijn naam wel kenne haha. Kom net terug van hele lange vakantie. Lekker lang in utrecht gezete. Gratis ete bij leger de heils. Top gerelegt daar. Maargoed moet weer verder. Moet scheiten. Tering veel.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties