×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Henk vertelt over kracht

Henk vertelt over kracht


 

Ben eigenlijk altijd sterk geweest. Wel bierbuik maar kracht in me armen en je weet goed gereeschap heeft een groot dak. Mensen moeten met me niet ruzie krijgen want dan gaan ze het merken. Ze weten dat ik sterk ben, merken ze pas als ze al nokkie op de grond ligge. Maar ben geen hater. Ben voor vrede en liefde geen vechter als andere. Meestal gewoon een gewone jongen met respect voor je. As je ook respect heb voor me. Laatst wel ruzie om niets gehad wat ik niet begrijp. Was uit met Corry en zo een meid van jaartje of 30 of wat plakte al de hele avond bij me. Ja knappe gozerd natuurlijk haha maar die was ook gewoon met een man wist ik veel. Ze greep naar me klokkespel wou meer van me dan alleen goed gesprek nou ik moest wel slikke maar zei toch nee je weet zelf getrouwd gewoon. Mannetje van haar had dat weer gezien of gehoord denk want die kwam stoer doen bij me nou dan ben je bij mij op slechte adres meneertje. Hij heb het geweten ken het krijgen zovaak ie wil. Daarna mooi hard gegaan met Cor pilletje erin was een jonge god die nacht. Werd wakker naast de hoeren op dat pleintje achter. Was vast leuk gegaan want broek was weg en me jas was nog bij stamkroeg. Eindje lopen met kouwe benen en koppijn as een stier. Cor was al weer werken thuis was brood op en ook geen mayo meer. Kilo gehakt uit de vrieser gepakt magnetronnetje en vreten. Tering honger.