×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Henk vertelt over wegwerkzaamheden

Henk vertelt over wegwerkzaamheden


Was er wel klaar mee laatst wou ik naar paaldansenclub ff genieten kom ik op de snelweg moeten we 50 rijden waar je normaal ken blazen. En dan ook nog moeten omrijden volg die borde volg dat bord. Werd er gek van had allang al een vrouw om me schoot kunne hebben. Maar eerst langs tankstation bamihappen en gehakschijfe broodje haktbal ging er ook weer in. Van a naar beter weten want ik ging de stad in was er klaar mee. Kom ik Corry tegen bij een bushalte blikje bier naar haar hasses vond ze wel grappig. Rest van de avond tappen tot ik ons woog rest weet ik ook nie meer. Tering wegwerkzaamheden.
_PetitCorbeau_
nooit leuk die wegwerken
05-05-2017 15:11
05-05-2017 15:11 • Reageer