Henk vertelt over wegwerkzaamheden

Henk vertelt over wegwerkzaamheden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Was er wel klaar mee laatst wou ik naar paaldansenclub ff genieten kom ik op de snelweg moeten we 50 rijden waar je normaal ken blazen. En dan ook nog moeten omrijden volg die borde volg dat bord. Werd er gek van had allang al een vrouw om me schoot kunne hebben. Maar eerst langs tankstation bamihappen en gehakschijfe broodje haktbal ging er ook weer in. Van a naar beter weten want ik ging de stad in was er klaar mee. Kom ik Corry tegen bij een bushalte blikje bier naar haar hasses vond ze wel grappig. Rest van de avond tappen tot ik ons woog rest weet ik ook nie meer. Tering wegwerkzaamheden.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
nooit leuk die wegwerken
| 15:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen