×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ik Pas

Ik Pas


Ga jij de uitdaging aan, 30 of 40 dagen zonder alcohol.


Misschien ben je niet de doelgroep, maar er zijn zat mensen, inclusief mijzelf, die het nuttigen van een glas wijn steeds normaler gaan vinden.

"Een lekker glaasje wijn bij het eten" in het weekend een glaasje of op een feestje. Voor je het weet vind je dit gewoon.


Ik Pas is een initiatief van de gezamenlijke GGD’en en instellingen voor verslavingszorg in Nederland.


Om een gewoonte te doorbreken of op te bouwen moet je het minimaal 66 dagen volhouden heb ik wel eens gehoord.

Met Ik Pas maak je een mooi begin.


Het grappige is dat ik me vorig jaar al had voorgenomen om mee te doen aan Ik Pas, maar op het moment dat de inschrijving begint en de data van Ik Pas bekend is dat ik dan toch in mijn agenda ga kijken of het wel uitkomt, of ik dan geen feestjes of etentjes gepland heb. Terwijl deze gelegenheden ook plaats kunnen vinden zonder dat ik daar mijn glaasje wijn drink :-) ! Hoe bedoel je gewoonte.


Klik hier voor de website van Ik Pas om je op te geven.