Private Lease - Aantrekkelijk of niet

Private Lease - Aantrekkelijk of niet


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wij zitten thuis private lease te overdenken.

Het klinkt best wel aantrekkelijk. Je betaald alleen de brandstof.

En natuurlijk een vast bedrag per maand.

Maar is het allemaal zo aantrekkelijk of zitten er nog een hoop verborgen kleine lettertjes ?

Image title


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (22 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Private lease weet ik niet of dat voordelig is. Hangt natuurlijk ook af van het aantal km/jr en of je m daarna tegen restwaarde wil overnemen of inruilen voor n nieuwe in private lease.
| 14:36 |
Mijn zoon heeft in de tijd dat hij in NL woonde, private lease gehad, volgens hem beter dan kopen als je iedere 2 jaar een nieuwe auto uit het duurdere segment wilt rijden.
| 19:24 |
Ik heb dit jaren gedaan via justlease. Auto kopen vond ik zonde want ik wilde gewoon om de 2 jaar lekker een nieuwe auto rijden. Geweldige service. Het is eigenlijk te vergelijken als een telefoonabbonement. Ja je betaald iets meer maar je zit in een splinternieuwe auto. Die koop je ook niet zomaar. Km bundel kun je ook ophogen of omlaaghalen. Stel je gaat een weekendje frankrijk dan hoog je het gewoon op.
Just lease heeft goede private lease auto's en goede service. Ze geven goede uitleg en ook op het kantoor is alles heel laid back. Geen mannen in pak en chique gedoe. Iedereen lekker in just lease polo en hele fijne communicatie. Het was altijd ook echt divers publiek wat hun auto kwam ophalen.
| 07:28 |
Ik heb wel lease auto's van de zaak gehad maar private lease begin ik echt niet aan. Ik zou vele malen duurder uit zijn dan met mijn eigen auto.
| 13:11 |
Vaak worden er gouden bergen beloofd maar veel minder van waar gemaakt en ben je erg duur uit
| 13:06 |
het klinkt allemaal aantrekkelijk .
| 09:27 |
Ik dacht ook de kilometers op jaarbasis
| 18:35 |
heb daar zelf geen ervaring mee
| 11:00 |
ik denk ook dat het wat duurder is
| 10:15 |
Private lease is vaak (wat) duurder. Het is wel gemakkelijk, geen extra onderhoudskosten, maar hoe vaak heb je onderhoud?
| 06:31 |
Lease is erg duur dus vaak niet aantrekkelijk
| 22:40 |
Ik zou het niet doen ! Je betaald met lease gemakkelijk 20 tot 30% meer dan dat de auto nieuw kost in aanschaf. Voordelist is denk ik toch een jonge 2e hands, waarbij de eerste 2 jaar al zijn afgeschreven, goede onderhoudshistorie en niet al te veel km' (ca 30.000 tot 70.000km op de klok). Staar je niet alleen op de bekende betrouwbare merken als VW en Toyota, maar denk bijv ook aan Skoda (ook VW), Kia of Fiat.
| 22:33 |
Daar weet ik niets van kan je niet helpen
| 21:28 |
Het klinkt inderdaad aantrekkelijk, of dat het ook daadwerklelijk is, dat zou ik je niet kunnen vertellen. Hangt denk ik ook af van het type contract en auto. Persoonlijk vind ik er te veel nadelen aanzitten.
| 19:42 |
Van leasen weet ik niks af helaas sorry
| 18:58 |
Helaas kan ik je daar geen advies in geven omdat ik het niet weet.
| 16:29 |
Hmm, wat zijn de nadelen ;)
| 14:35 |
Ik worstel met dezelfde vraag. Een auto aanschaffen gaat niet lukken en tegenwoordig hoor je genoeg over private lease. Ik wil dit als zzp´er weten.
| 14:31 |
Als ZZPer kun je t mogelijk volledig als kosten boeken zonder dat je n asset hebt maar zit je natuurlijk wel met de km registratie privé en zakelijk
| 14:34 |
Dank je voor de tip. Admin bijhouden is een optie.
| 19:46 |
Mijndomein heeft ook zoiets.. En dan kun je kiezen met of zonder reclame. Die site is erg transparant..
| 13:59 |
Ik zou goed kijken hoe hoog het lease bedrag per maand is. En hoe hoog de maandelijkse lasten zijn als je koopt. Verder kan je kijken naar lease koop. Dan heb je aan het eind van het lease contract de mogelijkheid de auto te kopen voor een veel lager bedrag. Geen idee wat voor jullie de meest gunstige oplossing is.
| 13:29 |
Van leasen weet ik niks af helaas ;)
| 13:22 |
ja ook ik hoor graag , de reacties , en of bevalt
| 13:20 |
:-)
| 13:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen