×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Spirulina masker

Spirulina masker


Spirulina Masker

 

Ik ging van de week boodschappen doen bij de Aldi. (Doe ik normaal nooit). Maar ik heb een leuk potje Spirulina (biologisch) gevonden en de naam kwam me al zo bekend voor. Ik wist dat het goed voor je was maar wist niet precies waarvoor. Dat ben ik gaan uitzoeken en heb zelfs een maskertje van gemaakt. Wil je weten wat Spirulina voor je doet? Lees dan hieronder =D

Wat is Spirulina?

Spirulina is een kleine plantaardig blauw-groene alg  in poedervorm of in tabletten. Spirulina zit vol met vitamines, mineralen, vetzuren en eiwitten. De groene alg verbetert ook het functioneren van ons immuunsysteem en is daardoor een krachtige energiebooster. Spirulina bevat vitamine A, B1, B2, B12, D, E en K, ijzer, magnesium, selenium en kleine hoeveelheden van omega 3 en 6. Deze vetzuren zijn goed voor de gezondheid en bied bescherming tegen hart en vaatziekten. 

Spirulina is ook super goed voor sporters die veel eiwitten nodig hebben. Wist je dat 1 eetlepel Spirulina maar liefst 9,8 gram eiwitten bevat? Je kan een eetlepel of een theelepel spirulina bij je smoothie toevoegen. Spirulina wordt ook beter opgenomen dan dat je eiwitten uit vlees of kip neemt.

 Spirulina is goed voor:

- Vermoeidheid

 - Geestelijke en lichamelijke inspanning

- Overgewicht

- Reiniging van afvalstoffen in het lichaam

 - Zwak immuunsysteem

- Verhoogt metabolisme waardoor zorgt voor meer vetverbranding

- IJzertekort

Ik heb wat op internet gesnuffeld en ben er ook achtergekomen dat ik een heerlijk masker van kan maken.  Dus ben dat ook gaan uitproberen met wat extra.

- Een theelepel spirulina

- Een theelepel cacaopoeder

- Twee lepels yoghurt

Even lekker roeren tot een lekkere groene kots xD jakkie

Zo zie ik eruit! Super lelijk maar het voelt lekker fris aan. 20 minuten laten inwerken en afspoelen. Me gezicht voelt nu veel zachter en fijner aan.

Jij ook een lekker maskertje?
Spourieloekie
Oh wat een goed idee :)
29-03-2017 08:31
29-03-2017 08:31
Marilyn - Beauty & Health by Lynn
Wat een leuke tip!
04-03-2017 11:14
04-03-2017 11:14
charmedgirl
ik neem dat voor mijn overklaarbare koorts weg te nemen maar ik vind dat het ontzettend stinkt haha
03-03-2017 20:40
03-03-2017 20:40
notifications_noneadd
03-05-2017 16:35
1 volger , 1 antwoord