×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Wat doe je het liefst


Ik ben erachter gekomen dat ik het meest gelukkig wordt van (zoals me vriendin vaak zegt) knutselen. Ze zegt och och jou hele leven bestaat uit knutselen. Eigenlijk is dat ook zo, in het begin was het ook heel moeilijk aan me kids uit te leggen wat ik aan het doen was want het ziet er altijd knutselig uit, en dan willen ze natuurlijk mee helpen en ook iets maken. Nu is iedereen er aan gewend dat ik knutsel voor me werk, hoe leuk is dat! Vaak krijgt men de vraag hey wat doe jij voor werk? Hoe tof is het als ik dan zeg ik knutsel. Daarna leg ik uit ik maak kraamcadeaus en heb daar een eigen webshop in, zijn vaak mensen verbaasd. Is daar een markt in dan? kraamcadeaus? Veel mensen hebben er geen beeld bij wat dat dan precies is.

Ik wordt er iedere dag nog steeds erg glukkig van al is het soms wel lastig om alle ballen hoog te houden qua werk het allemaal is een eigen webshop. Ik ben alleen dus alles ,boekhouding,social media, stukje adverteren alles is voor me eigen rekening. Best lastig vaak omdat ik het gevoel heb dat je alles half doet. Maar iedere dag ga ik weer net zoals vandaag met goeie zin aan de gang en maak er weer een mooie dag van zoals altijd. Het leven is veel te kort en daarom voor mij heel belangrijk doe wat je leuk vind iedere dag weer. Nu schrijf ik dit zo en dan denk ik ....... mmmm niet helemaal waar want marketing en boekhouding vind ik persoonlijk niks aan, maarja het hoort erbij om te doen wat je leuk vind....helaas.

Misschien is nog wel de grootste drijfveer OPGEVEN IS GEEN OPTIE zowel prive als zakelijk.

Fijne dag (met doen wat je leuk vind)


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts