×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


hier ben ik

hier ben ik


Dit ben ik met mijn verzorgpaard Raisja

Dit jaar gingen we met de familie Oud en Nieuw vieren, in een familiehuis in de Achterhoek.  Hier ben ik aangestoken door mijn Tante met het Yoors virus. Mijn tante blogt hier onder de naam BijLenie.  Toen zij vertelde over Yoors ben ik samen met haar, mij erin gaan verdiepen. Lenie kwam met super leuke ideeën voor verschillende blogjes die ik dan maar eens ga uitvoeren. Zo valt er de komende weken te lezen over mijn paard Raisja, mijn ervaringen als softbalcoach en over de taarten die ik in mijn vrije tijd maak.

Nu even snel een kort voorstel rondje
Mijn naam is Sanne en ik ben 23 jaar oud en studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik zit in mijn derde jaar en moet dus nog 1 jaartje door bikkelen om mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. Hiervoor heb ik de opleiding Pedagogisch werk Jeugdzorg afgerond.  Ik heb een Russisch (verzorg)paard genaamd Raisja ( door de vrijheden die ik van de eigenaar van Raisja krijg voelt het als mijn eigen paard vandaar dat ik het nu mijn paard noem, hier staat zij ook achter) en ben coach van een junioren meiden team bij Onze Gezellen.  Ik hou van taarten bakken en doe dit ook op bestelling.

Sanne

Hier ben ik

Mocht je de "hier ben ik" van mijn tante willen lezen, dan kan dat hier :)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties