×

Yoors


Inloggen
×

YoorsWat zijn de kersttrends van 2018

Wat zijn de kersttrends van 2018


Voor mijn vraag hoe vieren jullie kerst? Ben ik zelf opzoek gegaan naar leuke kerstweetjes/trends voor Kerst 2018!!Het is een beetje vroeg...….. maar ik ben dan ook wel een echte Kerstfan! Wie nog meer???

Mijn eerste antwoord zal gaan om kersttrends qua kleuren voor in de kerstboom!

 

Kerstkleuren wat is hot en waarmee sla je de spijker op zijn kop!

Kerst2017 in vergelijking met Kerst 2018

Wat was hot in 2017 qua kerstballen kleuren?
- Groentinten waren in aantocht... Groen was het helemaal!!
- Aarden/bruintinten
-Blauw tinten

Wat is hot in 2018 qua kerstballen kleuren?
- Roze (oud en hard) in combinatie met Grijs tinten
- Licht goud
- Blauwin combinatie met bruin en een tikkeltje wit
- Groen tinten

 

Wat valt mij hierin op en waarschijnlijk jullie ook? Veel overeenkomsten met 2017! Waarom heel simpel dit is een spelletje van leveranciers om de samenleving aan nieuwe kerstkleuren/trends te laten wennen en hierdoor meer te verkopen! Voordelen voor ons... Wat je nu koopt blijft dus een paar jaar lang nog de kersttred.

 

Raaaraaaraaaa Wat doe ik zelf dit jaar qua kerstballen kleuren?

Ik ben al flink wezen shoppen voor mijn boom dit jaar oepsieee  (natuurlijk staat die nog niet) maar je kan er maar niet vroeg genoeg bij zijn, voor al het leuks weg is...…

 

Groen  en Roze.......... Dit word een hele uitdaging, maaaaar I Love it hihi
Wat worden jullie kerstkleuren voor in de boom????