Sarah's Charms.

Sarah's Charms.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

"Sarah's Charms"

Sinds ik bij mijn vriend in Givet ben ingetrokken, heb ik veel tijd om mij te focussen op mijn fotografie. Maar omdat materiaal nogal duur is, heb ik besloten om "charmbracelets" te maken. Of te wel armbanden met bedels aan. Ik heb mij hier de laatste 2 weken mee bezig gehouden en al een goed aantal armbanden gemaakt. Allemaal met de hand. (De kopfoto en de foto's hieronder zijn een sneakpeak van mijn werk.)

Ik ga binnenkort ook een Facebookpagina en een eigen site aanmaken waar geïnteresseerden gerust eens een kijkje kunnen nemen. Deze wordt dan ook op Yoors vermeld. Sarah's Charms.Sarah's Charms

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi! en knap dat je die zelf maakt. Veel succes.
| 20:11 |
Prachtige charmbracelets en prachtige foto's ook!
| 21:44 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen