Sarah's Charms.

Sarah's Charms.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

"Sarah's Charms"

Sinds ik bij mijn vriend in Givet ben ingetrokken, heb ik veel tijd om mij te focussen op mijn fotografie. Maar omdat materiaal nogal duur is, heb ik besloten om "charmbracelets" te maken. Of te wel armbanden met bedels aan. Ik heb mij hier de laatste 2 weken mee bezig gehouden en al een goed aantal armbanden gemaakt. Allemaal met de hand. (De kopfoto en de foto's hieronder zijn een sneakpeak van mijn werk.)

Ik ga binnenkort ook een Facebookpagina en een eigen site aanmaken waar geïnteresseerden gerust eens een kijkje kunnen nemen. Deze wordt dan ook op Yoors vermeld. Sarah's Charms.Sarah's Charms

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi! en knap dat je die zelf maakt. Veel succes.
| 20:11 |
Prachtige charmbracelets en prachtige foto's ook!
| 21:44 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen