DIY: Ikea meubel upcyclen

DIY: Ikea meubel upcyclen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik hou van Ikea. Dat ga ik niet onder stoelen of banken steken. Enige nadeel is dat je erg snel krassen hebt waardoor je mooie meubel niet meer zo mooi lijkt.


Aangezien ik een badkamer rekje nodig had en deze niet nieuw wou aankopen, heb ik marktplaats afgeschuimd en gevonden wat ik zocht. Het meubel is beschadigd  aan de zijkanten, maar voor de lage prijs van 10€ neem ik hem graag mee.

Plakfolie ga ik gebruiken om hem zeer snel terug mooi te maken. Ik heb geen zin in schuren, primer en verven. Aangezien ik nog 2 rolletjes had liggen mogen deze dienen.

Dit is de kast in zijn geheel geworden. Het ging (gelukkig) erg vlot met 2 personen. We hebben 1 lange strook van 175cm gebruikt om de zijwand te bedekken. Alle oneffenheden zijn nu weggewerkt (er hebben viltjes opgezeten, deze had ik voor het nemen van de 1e foto al verwijderd).

En om nog een beetje detail aan de voorzijde te geven hebben we aan de rekjes ook nog wat folie gekleefd. Dit gaat uiteindelijk ook bescherming bieden waardoor ik het kastje hopelijk wat langer mooi ga kunnen houden.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk gedaan ik heb die kast ook groetjes An
| 00:36 |
Dankje, is een fijn rekje
| 07:19 |
Echt super leuk! Ik ben ook een groot Ikea fan.
| 21:55 |
Thanks! Ben vandaag na lange tijd nog eens in de winkel geweest.
| 22:19 |
Wat fantastisch leuk gedaan! Heerlijk he als je dan voor niet te veel geld iets hebt kunnen scoren en het zo mooi hebt kunnen maken. Goed gedaan!
| 17:09 |
Dankjewel. Ik wil de bovenste en onderste plank ook nog graag aanpakken, maar niet met deze folie. Blijkbaar bestaat er Annie Sloan verf die je rechtstreeks op ikea kastjes kunt doen. Aangezien ik nog een houten kastje heb (in ook houten motief), moet deze wel fatsoenlijk geverfd worden. Zou wat druk worden met enkel deze folie, haha.
| 17:17 |
Als je hem in de badkamer zet zou ik er wel dopjes onder zetten om te voorkomen dat de onderkant vochtig wordt bij dweilen e.d. Mooi geworden.
| 16:08 |
Dat is inderdaad nog een mogelijkheid ja, hem wat verhogen door er pootjes onder te zetten. Bedankt voor de tip!
| 16:50 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen