DIY: Van oud naar nieuw

DIY: Van oud naar nieuw


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een tijdje geleden zag ik bij de plaatselijke kringloopwinkel een prachtige dressoir staan. Deze MOEST ik gewoon hebben! Helaas had ik er de plek niet voor in huis. Enkele weken gingen voorbij en die prachtige kast (waar ik intussen over droomde) bleef nog steeds in de etalage te koop staan (wat ik trouwens absoluut niet kon begrijpen!)

Okee, ik was erover uit. Mijn bureau verkoop ik en dan kan de kast in de plaats komen. Aangezien ik met mijn laptop altijd op schoot zit was de bureau toch meer stofvreter dan nuttig.

Voor de mooie prijs van 7,50€ kon ik dit prachtexemplaar trouwens ophalen bij Kringloopwinkel Maasland. Deze foto werd gemaakt van de kast terwijl hij nog in de etalage stond bij hun.

Nog snel een fotootje genomen van de kast voor we gingen beginnen te verbouwen. Want zo ging ze niet meer uitzien. Mijn interieur is best strak en modern, dan zou ze helaas helemaal buiten de boot vallen.

Als eerste hebben we het achterstuk eraf gehaald. Hier zou een spiegel in hebben gezeten. Aangezien ik niet van plan ben dit te herstellen (en al een grote spiegel in mijn woonkamer heb), mag dit opzetstuk er dus af. Het zat goed bevestigd, dat kan ik je zeggen. Helaas wat beschadigd aan de kast, maar dat werd opgelost.

Daarna even kort opgeschuurd en waar ze beschadigd was hebben we muurvuller gebruikt. Nadien een primer en daarna dan afgewerkt met de witte hoofdkleur. Om het af te maken ook nog met zwarte ijzerverf de handvaten en extra decoratie een laagje gegeven zodat ze extra in het oog zouden springen.

Goed gelukt, nee?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooi geworden. Ik heb ook mijn meubels allemaal licht gemaakt, lijkt net alles nieuw en is het dat niet. Dol op kringloopwinkels, vaak zo'n leuke spulletjes voor bijna niks.
| 07:14 |
Ja is leuk shoppen daar hé. Het kost wel wat moeite het verven maar je krijgt er wel iets 'nieuws' voor in de plek (voor weinig geld).
| 09:09 |
Precies, ik hou daar wel van :)
| 10:34 |
Dat heb je leuk gedaan zeg.
| 22:50 |
Dankjewel
| 06:31 |
Prachtig! Ik ga je volgen!
| 09:53 |
Dankjewel, vind ik erg fijn.
| 14:35 |
Hij is mooi geworden zeg
| 17:49 |
Bedankt!
| 18:25 |
Ziet er leuk uit!
Wat een koopje voor z'n kast!
| 17:34 |
Dankje, ja echt he!
| 18:25 |
Dat is een goed koopje! mooi geworden!!
| 14:59 |
Ja he, dat vond ik ook. Kon hem voor dat geld echt niet laten staan!
| 15:02 |
Ik vind hem heel mooi geworden
| 14:41 |
Bedankt :)
| 15:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen