DIY: Zachtmakend voetenbadje

DIY: Zachtmakend voetenbadje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben een grote fan van voetenbadjes, elke avond zit ik wel in een badje met magnesium vlokken en baking soda. Maar nu wou ik toch eens wat anders. Op het mooie internet staan enorm veel 'recepten' van allerlei wondermiddeltjes. Kalknagels, voetschimmel, eelt, wratten,.... Alles gaat weg met 1 simpel badje. Hier had ik toch mijn bedenkingen bij!

Zelf heb ik een beetje eelt aan mijn voetjes. Ik gebruik zalfjes, crèmes en een elektronische eeltvijl....maar weg is het niet! Kijken of het beter kan. Door het gebruik van listerine (mondwater) zou dit wel moeten weggaan.


Het recept is als volgt :

Halve  fles mondwater (ik gebruik huismerk en geen a-merk) nemen, deze aanvullen met azijn. Het goedje in een bak doen waar je voeten net inpassen. Warm water erbij doen voor ongeveer de hoeveelheid mondwater /azijn en hier eventjes in blijven weken.  Het mondfrisse gevoel kreeg ik intussen op mijn voeten en dat was mijn signaal om eruit te gaan. De elektronische eeltvijl ging erop en ik was verbaasd wat eraf kwam! Ik had babyzachte voetjes. Afwerken met een voetcrème en klaar is kees.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik had het ook al vaker zien voorbij komen, maar wist niet of het effectief werkte. Ja dus. Ga ik ook eens proberen.
| 12:39 |
Voor mij heeft het alvast gewerkt. Ik ben benieuwd of het bij jou ook een positief effect heeft gehad.
| 18:05 |
Ik hoop het, want de eelt op mijn hielen kan soms heel hardnekkig zijn.
| 18:13 |
Dat moet ik zeker proberen dan :-)
| 14:09 |
Veel plezier met je voetbadje, ben benieuwd wat het voor jou doet.
| 17:42 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen