Overzicht van mijn kleurplaten

Overzicht van mijn kleurplaten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik vind mijn kleurplaten best wel tof, heb er hier nu enkele verspreid over Yoors. Maar een overzicht is altijd tof. Deze blog gaat dus ook altijd bijgewerkt worden met de nieuwste linkjes naar mijn afbeeldingen en blogjes die ik erover aanmaak.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De ene nog mooier dan de ander, ik val op de blauwe, toppie
| 20:56 |
Dankjewel Karin.
| 18:02 |
Ik vind het ook heerlijk om te kleuren. Wordt er zo vrolijk van
| 20:39 |
Ja inderdaad!
| 21:23 |
Mooie kleurplaten, vooral die met lente-motief, met bloemen en vlinders, vind ik heel fris.
Zal ik even delen.
TIP: kan je even bij vermelden: waar je die kleurplaten kan kopen (én ± kostprijs) , en wat je ermee kan doen. Dat zullen de lezers (na het delen) ook interesseren.
Mag ik ook bijvermelden: van Blog van Sarina Gijsen/ Sarientje van Yoo.rs – heeft ‘ziekte van Lyme’. Anders begrijpen ze niet goed, waarom je al moeite hebt met knutselen of 30 minuten kleuren. OK? Misschien schrijf je dat zelf even bij, als je een blog schrijft over knutselen, en op jouw introductie-pagina? . Grtj, Luc.
| 20:13 |
Dankje, delen mag altijd. Vandaag ook weer met eentje begonnen, maar ligt nog niet half klaar op tafel....benieuwd voor hoe lang!
Mocht ik die verwijzing maken is het nog niet echt duidelijk aangezien niet iedereen dit kan linken. Jij kent de ziekte en zijn verschijnselen, maar de meeste mensen niet. Op sneltempo heb ik het (helaas) ook geleerd.
| 20:33 |
Ik zie dat je de gedeeld Fb-blogs niet ontvangt, terwijl ik ze altijd ‘tagt’ naar jou – dit komt heel wsch. omdat je niet tot mijn Fb-vriendenkring behoort. Dat kan snel defixt worden, als je dat wil...
Ik noteerde bij het delen erbij = yoo.rs/useroverview/39607/sarientje ; nl.pinterest.com/sarientje90/ + chronische Z. v. Lyme= zie nl.wikipedia.org/wiki/Lymeziekte - Stadium 3 )
| 21:38 |
Ooh heb ik je nog steeds niet toegevoegd? En we chatten al zo lang
| 09:04 |
Mooi hoor. Keep on the good work. :)
| 13:28 |
Dankje, al even niets meer gekleurd. Dringend nog eens aan beginnen
| 13:33 |
:)
| 15:13 |
heerlijk! Kleuren is zo lekker zen!
| 18:20 |
Ja, vind het ook geweldig leuk :)
| 18:37 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen