Testproducten: Lifetakt voedingssupplementen

Testproducten: Lifetakt voedingssupplementen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een tijdje terug kreeg ik de aanbieding om verschillende supplementen uit te testen. Dit werd allemaal op mij persoonlijk afgesteld, dus niet onnodig pillen slikken om het toch maar geprobeerd te hebben. Een vriendelijke heer maakte een afspraak en kwam bij me aan huis, met een volle doos aan voedingssupplementen.

Probalance

Probalance werd me aanbevolen vanwege mijn vermoeidheid, maar ook spierpijnen en migraine. Het heeft een ontzurende werking waardoor je pH waarde terug normaal word.

Cistus Incanus

Over dit supplement werd pas bewezen dat het goed zou werken bij Lyme patienten. Ik ben zeer benieuwd!

Reishi Plus

Ook kreeg ik Reishi Plus. Dit is goed voor personen met allergieën, vermoeidheid, fibromyalgie, CVS en verhoogd cholesterol. Alles op de lijst is dus voor mij. Net alsof het voor mij gemaakt is. Het product ondersteunt het immuunsysteem, je lever en metabolisme.

Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom

Aloe Vera zou meer energie moeten geven. So, count me in! Ook ondersteunt het het zenuwstelsel en immuunsysteem, iets wat bij mij wel mag.

Colostrum

En dan is er nog Colostrum. Ik denk dat sommigen dit wel kennen. Dit is de eerste moedermelk eigenlijk die een zoogdier krijgt. Hierdoor krijgt het kleintje alle voedingsstoffen binnen die het moet hebben om zich te beschermen tegen virussen. Daarom werkt dit supplement dan ook immuunverhogend.

Ik ben zeer benieuwd naar de effecten van deze supplementen op mijn gezondheid. Voor ongeveer een maand heb ik supplementen meegekregen, dus na deze periode zal ik jullie een update bezorgen.

Heb je interesse in deze supplementen, dan kun je gerust de website van hun contacteren.

www.beme.be

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel


auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen