Testprodructen: Purina ProPlan with OptiAge

Testprodructen: Purina ProPlan with OptiAge


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Yes, mits een beetje geduld mocht ik zonet mijn pakketje gaan afhalen. Alle, zeg maar pakket want het was een enorm grote doos. Hierin zaten de hondenbrokken waarvoor ik geselecteerd werd om te testen. Ik kreeg een zak van 14kg voor mezelf en dan nog 5 vouchers om uit te delen aan de senioren honden en hun baasjes in mijn omgeving. Want ja, het voer is enkel voor 7+'ers.
help

Ook heb ik mijn campagnegids weer die me begeleid deze campage en ook een evolutietracker. Ze vragen om deze vanaf week 1 in te vullen en kijken of Pukkie vooruitgang boekt mentaal of fysiek.


Uiteraard ben ik reuze benieuwd en ik hoop jullie ook! Nog 1 leuke foto om af te sluiten.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is toch wel heel gaaf zeg! Niet niks ook 14 kilo, daar gaat Pukkie nog een tijd mee vooruit kunnen  😉
| 19:46 |
Ja, daar komen we nog ff mee toe. Heb van vorige zomer al geen eten meer moeten kopen voor Pukkie. Alles met gratis kortingsbonnen gekregen, gewonnen of mogen uittesten. Super! Mag nu ook nog 5 mensen blij maken met 3kg, dus ook super 😎
| 20:02 |
Echt super goed inderdaad! 
| 20:05 |
Zelf geen hondeneigenaar maar voor hen vast interessant 
| 17:46 |
Ik vind het super alvast!
| 17:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen