×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
30x Sarita - 30 days Challenge - 006.

30x Sarita - 30 days Challenge - 006.De 30 days Challenge bestaat uit 30 opdrachten/thema's voor elke dag een. Ik heb deze challenge al een paar keer eerder voorbij zien komen en het lijkt mij heel erg leuk, vooral omdat er dingen tussen staan waar ik zelf niet zo snel iets over zou plaatsen.

Ik heb mij voor deze blog laten inspireren door Simone Albers.

Het thema van de zesde dag is: "Write 30 interesting facts about you." Here we go.

Voordat ik begin wil ik er even bij vermelden dat ik deze blog gisteren avond had geschreven. Ik had hem bijna af maar toen besloot Yoors heb te spacen en toen was alles opeens weg. Aangezien het best laat was en ik een beetje gefrustreerd was besloot ik maar gewoon te gaan slapen en dit bericht morgen, dus eigenlijk vandaag, te plaatsen. 

1. Ik hou van leuke sokken.
Ik heb bijna geen effen sokken in mijn kast. Mijn favoriete paar zijn een paar met ananassen.

2. Ik ben een honden mens.

Maar katten vind ik ook wel tof.

3. Ik heb spraakstoornis (gehad).
Vroeger slikte ik letters in waardoor ik de woorden maar half en verbogen uitsprak. Zo was "ja" bij mij "banaan". In mijn hoofd sprak ik het goed uit alleen in het echt was het heel onduidelijk. Hierdoor begreep ik nooit waarom mensen altijd aan mij vroegen wat ik zei. Alleen mijn familie kon begrijpen wat ik nou eigenlijk zei. Bij de logopedie konden ze op den duur niks meer voor mij doen en daarom ben ik tijdelijk naar een basisschool gegaan voor spraak- en gehoorstoornissen. Hier heb ik ongeveer 2,5 jaar gezeten en toen mocht ik weer terug naar de normale basisschool. Het gaat een stuk beter maar soms kan je nog steeds merken dat ik spreken lastig vind. Ik kan soms stotteren en ook spreek ik woorden maar half uit omdat ik dan al verder ben in mijn hoofd. Dit heb ik vooral wanneer ik moet ben. Ook kan ik nog steeds sommige woorden en klanken niet uitspreken. Het woord hoosbui krijg ik niet over mijn lippen heen. Framboos komt er ook niet heel goed uit daarom zeg ik altijd framblij, dat is voor mij makkelijker. School spreek ik vreemd uit volgens andere. En de naam van mijn vriend (Paul) kan ik ook niet juist uitspreken.

4. Ik heb een platenspeler.
Ik hou van vinyl.

5. Ik sta op Google Earth.
Sommige mensen winnen nobel prijzen, ik sta op Google Earth. Tja, je moet iets bereiken in je leven.
Leuke funfact:  ik was zo verbaasd van de camera op het dak van de auto dat ik bijna tegen de auto ben opgereden, oeps.

6. Ik heb op het Europees kampioenschap judo gestaan.
Helaas ben ik nu (tijdelijk) gestopt met wedstrijd judo. Maar toen was het een geweldige ervaring, nu nog steeds eigenlijk.

7. Ik hou van ananassen print.
Voor als je het nog niet was opgevallen aan mijn banner. Ik vind ananassen super tof.


8. Ik doe de opleiding Wellness&Lifestyle.
Kort samengevat is dat ik bezig ben om mensen een gezondere levensstijl aan te bieden. Dit is gebeurd dan in combinatie met sport, coaching, voeding en beweging.

9. Ik ben ijs-fan.
Ik eet het hele jaar door lang ijs. Ik hou van ijs.

10. Ik hou van Frozen Yoghurt.
Het beste van yoghurt en ijs in een.

11. Mijn hond heet Dizzy.
En ze is echt een schatje.

12. Ik wil ooit een keer een koala knuffelen.
Ze zijn zo schattig en leuk.

13. Rond kerstmis leef ik in mijn foute kersttrui.
Er staat een koekje print op en hij is echt warm en hij is zo leuk. Ik heb hem ooit van mijn zus gehad. I love it.

14. Ik ben jarig op 14 oktober.
Dezelfde dag als Winnie the Pooh.

15. Ik hou van lezen.
Ik lees makkelijk drie boeken per week als ik tijd heb.

16. Ik wil ooit een keer een ongeplande wereldreis maken.
Gewoon naar het vliegveld gaan en het eerste de beste last minute vlucht pakken die ik tegen kom en samen met af en toe liften de hele wereld rond reizen.

17. Mijn favoriete boekenserie is Shatter Me.
De wereld, de karakters, de quotes. Ik hou ervan.

18. Ik ga aankomend jaar journalistiek studeren.
En ik heb er heel veel zin in.

19. Ik ben klein.

1.57m. Zeven centimeter boven de term dwerg.
Funfact: Ik pas nog in kindermaatjes.

20. Iedereen noemt mij Sariet.
Er zijn maar weinig mensen die mij goed kennen die mijn naam niet inkorten.

21. Ik hou van kerstmis.
De gezelligheid, het eten, ik hou er van.

22. Ik heb geen tatoeages.
Ik wil er wel een maar ik mag er pas een als ik het huis uit ben van mijn moeder.

23. Ik ben bloeddonor.
Ik vind bloed doneren belangrijk. Ik ben gelukkig niet bang voor naalden dus dat is totaal geen probleem. Het enige waar ik op moet letten is dat mijn bloeddruk niet te laag is.
Helaas ben ABnegatief waardoor ik heel weinig word opgeroepen.

24. Ik hou van thee.
Maakt niet uit welke soort, ik hou ervan.

25. Mijn droomberoep is mogen reizen als werk.
Een programma als 3opReis lijkt mij geweldig om te mogen doen.

26. Ik kan met mijn tong mijn neus aanraken.
Daarnaast kan ik mijn neusvleugels heen en weer bewegen, mijn neus op en neer bewegen, de wenkbrauw wiebel, de wave met mijn vingers tegen elkaar aan, met mijn tenen dansen (geen idee hoe ik het het beste kan uitleggen), ik kan mijn spier in mijn wang op en neer bewegen, mijn oren bewegen en ik kan een mond hoek omhoog laten gaan en de andere naar beneden. Het heeft geen van alle praktisch nut maar het is wel leuk.

27. Mijn favoriete band is All Time Low.
Mijn favoriete artiest is Ed Sheeran.

28. Ik ben totaal niet fotogeniek.
Ik zou willen dat ik het wel was maar helaas.

29. Ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te zijn.
Soms misschien iets te eerlijk.

30. Ik ben blij dat dit nummer 30 is.
Want ik weet echt niks meer interessants.
Vinception
Volgens mij hebben wij nog best wel wat overeenkomsten :o IK STA OOK OP GOOGLE EARTH/MAPS! en IK WIL OOK JOURNALISTIEK GAAN STUDEREN alleen heb ik een jaartje vertraging opgelopen, oeps. en ALL TIME LOW
31-03-2017 22:56
31-03-2017 22:56 • Reageer
_PetitCorbeau_
Heel leuke blog om te lezen
30-03-2017 09:16
30-03-2017 09:16 • Reageer
Ingeborgenzwerm
Wat leuk gedaan..
30-03-2017 07:44
30-03-2017 07:44 • Reageer