×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
ABC-Tag

ABC-TagAangezien ik nieuw ben en ik van tags hou heb ik besloten de ABC-tag te doen.

Age: 19, in oktober word ik 20 en ook al is dat in principe nog heel jong, ik kijk er echt tegen op. Twintig klinkt ten eerste heel volwassen. Vroeger als klein meisje dacht ik altijd dat iemand die 20 was zijn leven op een rit had. Zijn/haar studie bijna had afgemaakt of al had afgemaakt, de liefde van zijn/haar leven gevonden en al op zichzelf woonde. En hier ben ik, geen idee waar ik mee bezig ben en hopend dat uiteindelijk alles goed komt.


Best Friend:
Dania is mijn beste vriendin. Ik ken haar sinds de basisschool en wij zijn nu ongeveer negen jaar vriendinnen.

Chore you hate:
Heb je even? Afwassen, wassen, kleren opvangen, wc schoonmaken, bed opdekken.

Dreamhouse:
Een normaal huis met een grote tuin en het liefste in Brabant.

Essential start of your day: Lang in bed blijven liggen. Ik hou van mijn bed en ik blijf dat ook echt tot het laatste moment erin liggen. Daarna eten.

Favorite color: Ik heb niet echt een favoriete kleur hoewel ik alle pastel kleuren mooi vind en ik een liefde heb voor bordeaux rood.

Gold or silver: Zilver, ik vind goud niet zo mooi bij mezelf staan.

Height: 1,57m. Ik kan er ook niks aan doen.

Instruments I play: Geen. Ik hou van muziek maar ik ben totaal niet muzikaal, helaas. Ik zou heel graag mooi willen kunnen zingen en ik zou ook best graag een instrument willen bespelen maar ik ben er echt gewoon heel slecht in. Ik heb geen ritme.

Job Title (most recent): Werkloos.

Kids: De komende acht jaar sowieso niet. Ik weet niet of ik überhaupt wel kinderen wil.

Life is incomplete without: Vrienden en familie. Zonder hun zou ik niks zijn.

Music that you always listen to: Ik heb een redelijke brede muzieksmaak maar All Time Low is al vanaf de brugklas mijn favoriete band. Ik ben ook groot fan van Ed Sheeran maar ik vind AC/DC ook heerlijk om naar te luisteren. Daarnaast luister ik ook regelmatig naar Amber Run en Florence+The Machine. Mijn favoriete nummers aller tijde zijn toch wel Stairway to Heaven van Led Zeppelin en Missing you van All Time Low. (En eigenlijk ook wel Shake it out van Florence+The Machine).

Nickname: Voornamelijk Sariet, iedereen noemt mij eigenlijk zo. Daarnaast is Saar een veel gebruikte bijnaam. Mijn vader, mijn zus en mijn oom noemen mij Saartje, dit zijn ook overigens de enige drie personen die dat mogen.

Overnight hospital stays: Gelukkig niet. Ik heb al wel een keer mijn hand, mijn arm en mijn sleutelbeen gebroken (gelukkig niet allemaal tegelijkertijd). Maar dat was altijd een middag en daarna kon ik weer weg.

Phobias or fears: Naaktslakken, ik vind die beesten zo vies dat ik er gewoon bang van word. Daarnaast heb ik een lichte claustrofobie. Ik ben ook als de dood voor sprinkhanen. Oh, en ik vind donkere ruimtes ook niet prettig.

Quote from a movie: "Sometimes you make choices in life and sometimes choices make you." uit If I Stay.

Reason to smile: Leuke dingen doen met vrienden, schrijven, sporten, film kijken, aandacht krijgen van mijn hond, lekker eten, goed slapen, lekker weer, wanneer het een keer lukt om mascara op te doen zonder mijn oog uit te steken, een goed boek, een mooie film, muziek. Er zijn zoveel dingen die mij blij maken, te veel om op te noemen.

Siblings: Ik heb een zus, Naomi. Ze is nu 22 jaar.

Time you wake up: Dat verschilt elke dag. Het liefste zo laat mogelijk.

Underwear: Gewoon, onderbroek en een bh.

Very important date this year: 14 oktober want dan ben ik jarig. Maar ook 22 september want dan heb ik vijf jaar met mijn vriend.

Worst habit: Ik stel altijd, maar dan ook altijd, alles uit. Echt verschrikkelijk. Zit ik dan nog om twee uur s'nachts mijn verslagen te maken.

X-ray’s you’ve had done: Van mijn hand, mijn arm en mijn sleutelbeen toen ik ze gebroken had. De foto's van mijn heb ik nog ergens op mijn computer staan. Daarnaast zijn er laatst nog foto's gemaakt van mijn enkel. En er is een keer een MRI gemaakt van mijn knie.

Yummy food you make: Ik hou van eten en ook van bakken. Of ik daar echt goed in ben, weet ik niet. Maar ik denk dat mijn taarten op zich wel lekker zijn, hoop ik.

Zoo animal: Pinguïns. Geen enkel dier is zo leuk als een pinguïn.

Vond jij deze tag nou ook leuk? Vul hem in en zet de link hieronder! Ik kijk er naar uit!


Simone Albers
Super leuk geschreven, ik ga hem ook doen en die van jou plaats ik dan in een link dat die van jou af komt
27-03-2017 18:51
27-03-2017 18:51 • Reageer
riekblogt.nl
Leuk gedaan ik ga hem delen :)
25-03-2017 23:49
25-03-2017 23:49 • Reageer
Sherry
Leuke tag meid. Misschien neem ik hem over.
25-03-2017 16:06
25-03-2017 16:06 • Reageer
Eledhel
Leuk, ik ga hem ook invullen!
25-03-2017 15:35
25-03-2017 15:35 • Reageer
Sharon Boucquez
Oeh! Wat vind je van het laatste liedje van All Time Low? Mijn zus is een grotere fan van hun, maar ik hoor graag verschillende liedjes van hun :)
23-03-2017 23:28
23-03-2017 23:28 • 1 reactie • Reageer
Sarita
Ik vind het nieuwe nummer anders dan wat ik van ze gewend ben maar wel goed anders. Wat vind jij ervan?
23-03-2017 23:31
23-03-2017 23:31 • 1 reactie • Reageer
Sterrenstof
Naaktslakken zijn echt ranzig! Superleuk btw.
23-03-2017 15:46
23-03-2017 15:46 • Reageer
_PetitCorbeau_
Erg leuke blog!
23-03-2017 13:11
23-03-2017 13:11 • Reageer
Vinception
Aaah leuk om je zo een beetje beter te leren kennen! Die If I Stay quote is zoo mooi (het boek is ook echt prachtig) en oh, ALL TIME LOW
23-03-2017 08:26
23-03-2017 08:26 • 1 reactie • Reageer
Sarita
Het boek is inderdaad prachtig! Ik ben sowieso heel erg fan van Gayle Forman's werk.
23-03-2017 13:12
23-03-2017 13:12 • 1 reactie • Reageer
Jolijn
Erg leuk, toch weer wat geleerd over je haha :3 Zal er morgen ook eentje invullen !:D
23-03-2017 00:28
23-03-2017 00:28 • Reageer