×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
De Disney Tag.

De Disney Tag.


Al vanaf klein kind ben ik erg fan van Disney. Dit jaar bestaat Disneyland Parijs alweer 25 jaar en om dat te vieren heb ik besloten de Disney tag te doen.

Wat is je favoriete Disneyfilm?
Een hele moeilijke vraag! Ik vind Mulan geweldig, het idee dat ze zo heerlijk rebels is. Maar ook Pocahontas vind ik heel mooi. Daarnaast kan ik the Lion King ook duizenden keren bekijken zonder dat het saai wordt. Oh, en Tangled vind ik ook geweldig. Al met al kan ik niet echt kiezen wat mijn echte favoriet is.

Welke prins wil je zijn?

Hmm, telt John van Pocahontas ondanks dat het geen prins is? Anders denk ik toch Aladdin. Gewoon omdat hij niet als prins geboren is en hij 100% gaat voor wat hij wilt.

Welke prinses wil je zijn?
Mulan, ondanks dat ze geen echte prinses is. Ze is zo dapper en doet er alles aan om haar familie en land te helpen ondanks dat ze een vrouw is en dat dus niet geaccepteerd van. Ik waardeer haar moed en haar vechtlust.

Op welk karakter lijk je het meest?
Qua prinsessen denk ik op Rapunzel. Ze is een tikkeltje onhandig, kan heel moeilijk kiezen maar als ze weet wat ze wilt dan gaat ze er ook voor, ondanks dat ze het heel eng vindt.

Wat is je favoriete liedje?

De kleuren van de wind uit de Pocahontas film. Dit is overigens een van de enige nummers die ik in het Nederlands mooier vind dan in het Engels. Het liedje geeft een heel magisch gevoel en de betekenis vind ik heel goed bij de film passen. Sowieso is de betekenis van dit liedje heel mooi.

Wat is je favoriete Disney park?

Ik ben tot nu toe alleen nog maar in Disneyland Parijs geweest. Mijn doel is om in alle Disneyparken van de wereld te zijn geweest. Ik wil dan bij elk kasteel op de foto en dan de foto's naast elkaar ophangen met nog iets leuks van het land erbij.

Welke van de originele figuren is je favoriet? Zonder twijfel Winnie The Pooh. Ik ben al vanaf dat ik klein was dan van deze geweldige beer. Ik had alles van dit figuur en ik was, zoals ze dat nu zouden zeggen, een echte fangirl. Toen ik eindelijk Pooh bear ging "ontmoeten" in Disney moest ik eigenlijk in een rij wachten. Maar mijn zes-jarige ik dacht daar anders over en klom aan de andere kant het podium op, rende naar de beer toe en tackelde hem in mijn knuffel. Ik was een hele grote fan. Eigenlijk ben, want ik vind deze beer nog steeds echt geweldig. Toen ik afgelopen zomer in Parijs een groot beeld van Winnie tegen kwam kon het niet laten om er mee op de foto te gaan. Ook kon ik het niet laten om bij de Disney winkel een Winnie the Pooh honing mok te kopen.

Vind je Disney nou ook helemaal geweldig? En vond je deze tag leuk? Vul hem dan zelf ook in en laten we gezellig praten over Disney.
Lttlered
ik hou van disney. Zal hem binnenkort ook is in gaan vullen. Zal je volgen dan kun je die van mij ook in de gaten houden;)
31-03-2017 16:56
31-03-2017 16:56 • Reageer
Kimski
Oehhh deze tag ga ik morgen eens even overnemen van je. We Disneylovers must stick together ;)
28-03-2017 00:08
28-03-2017 00:08 • Reageer
Sylvia
Wat een leuke blog, ik ga m binnenkort ook doen! En ik volg je!
27-03-2017 22:39
27-03-2017 22:39 • 1 reactie • Reageer
Sarita
Dankjewel! Ik ben benieuwd. Ik volg jou ook!
27-03-2017 22:41
27-03-2017 22:41 • 1 reactie • Reageer