Mijn eerste liefde - 30 days Challenge - 01.

Mijn eerste liefde - 30 days Challenge - 01.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De 30 days Challenge bestaat uit 30 opdrachten/thema's voor elke dag een. Ik heb deze challenge al een paar keer eerder voorbij zien komen en het lijkt mij heel erg leuk, vooral omdat er dingen tussen staan waar ik zelf niet zo snel iets over zou plaatsen.

De eerste dag begint met het thema: "Your current relationship." Here we go.

Mijn vriend Paul en ik hebben elkaar leren kennen toen wij 13 waren. We hebben elkaar leren kennen bij de judo bij een gezamenlijke training van verschillende verenigingen. In het begin vonden we elkaar niet zo leuk. Maar na een paar maanden begon er toch een vriendschap te ontstaan. Na nog eens vier maanden gaven we aan elkaar toe dat we elkaar wel leuk vonden. Daarna heeft het nog eens een half jaar geduurd voordat we een relatie aan gingen. Nu vijf jaar later, zijn wij nog steeds bij elkaar.

Paul en ik kennen elkaar van de judo. We waren beide 14 jaar toen wij een relatie kregen. Paul woont ongeveer twintig minuten met de auto bij mij vandaan en ongeveer twee uur met het openbaar vervoer. We zitten beide nog op school. Op de vakanties na zien wij elkaar voornamelijk alleen maar in het weekend. Hoewel dat soms vervelend is, kan het soms ook een voordeel zijn. Ik kijk er altijd naar uit om hem te zien.

In september zijn wij alweer vijf jaar bij elkaar. Paul is mijn eerste vriendje. Wat de toekomst brengt weet ik natuurlijk niet, maar ik hoop een lange tijd nog door te kunnen brengen met hem. Want ik weet dat wij alles kunnen zolang wij het maar samen doen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat lief zeg!!
| 21:41 |
geweldig, ook zo trouw samen
| 22:59 |
Wat een leuke challenge! Ik volg je^^
| 16:55 |
Ik volg jou ook (:
| 17:31 |
Leuk!
| 17:58 |
Veel plezier en geluk met elkaar :) leuk geschreven
| 16:29 |
Ohmysweetjesus, dit is zó schattig!
| 15:44 |
Ah wat mega schattig! En leuk, zo'n 30 days challenge!
| 15:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen