×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Liebster Award


Ben genomineerd door Rachél 22 om de volgende vragen te bantwoorden voor de Liebster Award en mezelf zo wat beter te laten kennen. Dus vooruit met de geit !

1. Waarom vind je yoors leuk?

Omdat ik eigenlijk al mijn hele leven af en toe iets schrijf en dat graag meer wil doen. Hier op Yoors vind ik tot nu toe ook de uitdagingen erg leuk om te doen - dat dwingt me om over heel andere dingen te schrijven dan ik normaal zou doen.

2. Als je voor 1 dag 'God ' zou zijn, wat zou je dan doen?

Alle wapens laten smelten als een goed begin van de dag. Verder zou ik het geld afschaffen of het al aanwezige geld evenredig over alle mensen verdelen. En de dieren een stem geven (Engels laten spreken lijkt me meest praktisch) dat geeft pas een goede motivatie om vegetariër te worden, wat? Vrouwen de macht geven lijkt me evident, die moeten trouwens ook macht krijgen over zwanger worden of niet - gewoon natuurlijk, bestuurd door eigen wil. En een basisinkomen invoeren voor iedereen die t nodig heeft. Het klimaat veranderen in Mediterranees over de hele wereld nog vóór de borrel, waarbij de regen vooral 's nachts valt. En als toetje na het avondeten nog lustig strooien met lichtgevende regenbogen, extra manen, noorder- en zuiderlicht en nabije bewoonbare planeten. Als ik dan 's nachts nog even het idee voor de 'Beam me Up' portalen in de dromen van ingenieurs over de hele wereld kan planten weet ik zeker dat ik de volgende dag graag weer als mezelf opsta!

3. Als je zou willen emigreren, naar welk land zou jij dan gaan?

Naar Chili ! Is zooooo mooi dat land ! En heerlijk klimaat, al is het wel uitkijken voor aardbevingen, tsunami's en vulkaan-uitbarstingen. Hele lieve mensen, iedereen spreekt Spaans, schitterende natuur, lekker eten, zalige wijnen, goede busverbindingen - mijn ideale land dus.

4. Met wie zou je je leven willen verruilen? En waarom?

Nou da's makkelijk eigenlijk met niemand.

5. Met wie zou je een avondje willen stappen? En waarom?

Met mijn hele mozaïekfamilie uit alle landen. We komen regelmatig samen in kleinere groepen maar ik zou de hele bende wel eens bij elkaar willen halen om een muur te mozaïeken hier in Nederland. Camping afhuren. In 2 weken een giga-ding uit de grond stampen!

6. Denk jij dat er dingen in jou/het leven gebeuren met een speciale reden?

Karma dat wel. Je goed gedragen en enige empathie tentoon spreiden wordt beloond. Maar verder moet iedereen zijn eigen boontjes doppen en is botte pech geheel onbevooroordeeld in het uitdelen van zijn diensten.

7. Wanneer je je leven zou mogen overdoen, wat zou je dan anders doen? en waarom?

Ik zou veel eerder met mijn glas beginnen. Misschien mijn school afgemaakt hebben - o ja, dat moest ik als God ook nog ff aanpakken, het schoolsysteem dus.

8. Wat is de grootste blunder in je leven die je gemaakt hebt?

Moi ??????

9. Tegen wie kijk je op en waarom?

Tegen niemand. Anti-autoritair trekje. Heb groot respect voor iedereen die stand weet te houden.

10. Wat is je lievelingsdier en waarom?

Kameleon, olifant, krokodil, vliegende deuren, vliegende herten, eenhoorns en vleermuizen kunnen op mijn sympathie rekenen. Andere dieren ook !
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts