Minds like Yoors

Minds like Yoors


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik al enkele keren dacht in het Engels te bloggen, vroeg ik me af of dit hier genoeg voeding zou hebben. Ik las al enkele blogs hier van mensen die het probeerden, maar zag ook dat er dan weinig respons komt. Wat ergens normaal is aangezien dit toch een nederlandstalig platform is.

Met dit in het achterhoofd ging ik even op zoek of er geen engelstalig alternatief zou zijn die werkt net als Yoors en dus ook de bloggers beloont zonder dat dit moet gesponsord worden. En zo kwam ik uit bij Minds.com.

Ik heb even een profiel aangemaakt, wat hier dan eigenlijk direct een kanaal wordt waarmee je met allerlei input aan de slag kunt. Je kan gewoon posten zoals op een facebook, maar ook blogs schrijven, media delen en je bij groepen aansluiten. En alles wat je doet zou per dag in een rekenformule gegooid worden waarna je punten krijgt doebedeeld. Wanneer je eenmaal genoeg punten hebt, kun je deze inwisselen voor tokens die je kan gebruiken om inhoud te boosten. Later zou je ook uitbetaald kunnen worden voor deze tokens. Beetje dezelfde ideologie als Yoors dus.

Ik ga hiermee even op ontdekking, wie weet wordt dit een goed alternatief voor wie Engels wil bloggen.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een van de redenen dat ik op Yoors ben, is het dagelijks bijhouden van de Nederlandse taal. Wbt Engels, daar heb ik voldoende gelegenheid voor.
| 23:05 |
Doet mij denken aan Tumblr....zeker geen meerwaarde, en waarom zou je in het Engels schrijven?
| 17:55 |
Ik heb veel voeling met de engelse taal, soms kan ik me er gewoon beter in uitdrukken ook. Daarnaast is engels veel wijder verspreid en dus ook meer toegankelijk voor mensen buiten onze lage landen.
| 10:34 |
Dan zal je Engelse blogs moeten hebben van wel een heel grote kwaliteit willen ze gelezen worden. Het hangt natuurlijk nauw samen van wat je doelstelling is? 

Ook zijn er heel wat betere site's dan minds. com, Google is je beste vriend daarvoor 😉
| 08:30 |
Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik engelse teksten makkelijk oversla
| 15:44 |
Ben even gaan kijken. Het ziet er - voor mij  althans - niet aantrekkelijk uit. Op Vero kan ik ook allerlei dingen kwijt. Linkjes, foto's, enz.
(Ook al krijg ik er niks voor.)
| 14:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen