Yoors mankementjes

Yoors mankementjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals het een goede blogger beaamd probeer ik men artikels op zo veel mogelijke manieren te delen. Helaas is me opgevallen dat sommige links voor delen hier niet lijken te werken. Als ik bvb wil delen op StumbleUpon of Tumblr, krijg ik steevast een error of een eeuwig ladende pagina.

Ook is me opgevallen dat er geen categorie 'Geschiedenis'  of iets in die aard is in de lijst met groepen. Dit is soms wel wat vervelend, omdat mijn blogs vaak over geschiedkundige onderwerpen gaan. Tot op heden plaats ik ze dan vaak bij Religie en Filosofie, maar dat vindt ik zelf niet altijd even terecht.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geschiedenis was hier wel in het begin (2015) maar werd op een bepaald moment 'afgeschaft'; de reden weet ik niet. Ik zou zeggen: kaart het eens aan bij Henkjan.
| 22:59 |
via tel echt nog veel tekortkomingen. kan zelfs niets mr posten!
| 22:53 |
Oké zal er eens op letten
| 08:12 |
Terechte opmerkingen. Hopelijk wordt het gehoord.
| 23:34 |
Ik ben steeds afgemeld als ik naar mijn Yoors pagina ga
| 22:02 |
Van dat delen heb ik nog geen errormelding ondervonden. 
| 19:40 |
Als ik bij StumbleUpon wil dele, gaat hij naar een nieuw venster waar je een aantal dingen moet aanduiden, maar wanneer je op volgende klikt krijg ik telkens volgend error: We were unable to process this addition. This may be due to a temporary outage.
| 21:26 |
Geschiedenis was me al opgevallen, wat betreft het delen, dat doe ik nauwelijks.
| 16:51 |
Geschiedenis is er niet inderdaad. Ik heb blogs geschreven over Marie Antoinette en zie dat ik die onder cultuur heb geplaatst. Ik mis ook een categorie liefde en relaties eigenlijk, die plaats ik ook onder spiritualiteit en filosophie.
| 15:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen