Yoors Dark Mode


As you know I'm always looking out for comparisons. Something I see more often is that sites and platforms implement a dark mode. This is something I always put on when available, as it is more relaxing for my eyes. Science has also proven that this is much better for people who spend alot of time in front of computer screens. That is why computers nower days have a night shift on them to revert the colors or at least lower the blue light of the screen.

Anyhow, I think this would also be nice on Yoors. So here my idea: let's turn Yoors to black. Henkjan?Zoals ik jullie weten ben ik steen op zoek naar nieuwe zaken en vergelijk ik graag. Zo ondervind ik dat steeds meer sites en platformen een zogenaamde 'Dark Mode' hebben. Dit is iets wat ik altijd aanzet wanneer het mogelijk is, omdat het minder vermoeiend is voor mijn ogen. Wetenschap heeft dit ook reeds bewezen. Zeker voor mensen als wij die toch veel tijd achter pc schermen spenderen is een donkere modus wel aangenamer om te werken. Daarom dat computers tegenwoordig ook altijd een nacht modus hebben om de kleuren om te keren of tenminste het blauwe licht eruit te filteren.

Hoe dan ook, ik denk dat dit ook wel leuk zou zijn op Yoors. Dus hier is mijn idee: Laat ons Yoors zwart maken. Henkjan?