Afkicken van de cola!!

Afkicken van de cola!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds 3 dagen ben ik gestopt met het drinken van cola. Ik dronk letterlijk de hele dag door niks anders dan cola. Nu hoor ik je denken "niks anders dan cola??!!".

Ja ik weet het heel erg maar het is de harde waarheid!! Nu kreeg ik sinds een week een verstandskies door wat gepaard ging met helse pijn. Maar ook kreeg ik ineens hartkloppingen. In eerste instantie ging ik uit van de pijnstillers, als veroorzakers van mijn hartkloppingen. Maar na het stoppen met pijnstillers bleven de hartkloppingen aan houden. Dus ben ik met mijn Google wetenschap aan het dokteren gegaan. En wat bleek, de cola kon ook een reden zijn voor de hartkloppingen. Er stond op 1 van de sites te stoppen met cola om te zien of dit effect had. Zo gezegd zo gedaan. En zo waar de hartkloppingen verdwenen vrij wel meteen. Voor mij dus het moment om mijn verslaving aan cola de  deur te wijzen!! De eerste 2 dagen gingen heel goed. Maar nu dag 3 is daar de afschuwelijke hoofdpijn. Die hoofdpijn die achter je ogen drukt en zegt "hallo voel je mij wel goed zo?"  

Ja wat een hel is die hoofdpijn. Om nog maar te zwijgen van de vermoeidheid en verkrampte spieren door heel mijn lijf. Maar ik weet dat dit over zal gaan. En dus is het nog even afzien en door zetten. Want hey misschien vliegen nu die extra kilo's ook nog wel de deur uit met mister cola!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je kan het !
| 22:23 |
t Klinkt naar t griep virus.. dus staat los van de afkick..knapw erk-doorzetten hoor..je kunt t
| 20:50 |
Hmmmm dat zou het volgende wel eens kunnen zijn wat ik laat staan, maar nu neem ik nog een slok
| 22:55 |
Yes you can!
| 18:12 |
Heel goed en volhouden, het is echt afkicken dus de verschijnselen horen daarbij
| 17:56 |
Wat dapper! Heel veel succes! En met allemaal kleine stapjes zet je uiteindelijk reuzensprongen!
| 15:47 |
Mja een goede en wijze beslissing
| 12:40 |
wauw heel moedig
je eigen versie van de tourne minerale ^^
maar het kan inderdaad wel verslavend zijn
ik maak me erzelf ook wel schuldig om dat ik veel frisdrank drink
| 12:24 |
Ja begin nu ook wel te merken dat ik het niet meer drink. Maar op zich is frisdrank denk niet zo een heel erg probleem. Maar de cafeïne in de cola wel. Die zorgt net als met koffie voor de verslaving.
| 12:34 |
Ik drink fake cola haha dus minder last van
drink wel iedere ochtend een energydrankje, verder geen koffie
iedereen heeft wel zoiets
we mogen onszelf niet teveel afnemen :)
| 12:50 |
Ja ik ben blij dat ik nu de verslaving de deur heb gewezen. Bitter lemon tijdens de zomer vind ik ook erg lekker. Dus die zal ik deze zomer ook zeker een keer pakken denk ik
| 12:15 |
Ik drink gemiddeld 1 blikje per jaar tegenwoordig. Vroeger was dat wel anders. Prik laat ik staan, vind er ook echt niets meer aan. Behalve als het heeeeeeel warm is, een glaasje bitter lemon. Dorstlesser.
| 12:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen