2016 diepte en hoogtepunten

2016 diepte en hoogtepunten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zag een #uitdaging voorbij komen van vlindertje.

Beschrijf wat 2016 voor jou betekende, je hoogte en dieptepunten. Mijn absolute dieptepunt was dat ik zakte voor mijn examen kinderkleding ontwerpen en maken, bloed zweet en tranen had ik aan mijn examen besteed, maar daar steekt dan altijd mijn faalangst weer de kop op. En daar ging het dan natuurlijk ook weer mis. Als je maar vaak genoeg denkt dat het toch niet gaat lukken, dan lukt het ook niet.

Het absolute hoogtepunt was dan ook dat ik mijn herexamen wel haalde!  In the pocket, mijn eerste onderdeel was gehaald. nu ben ik bezig met het onderdeel dames en herenkleding ontwerpen en maken, en in mei komt toch dat gevreesde examen weer, maar deze keer ben ik er van overtuigd dat het me wel gaat lukken.


broek voor het examen

ondertekening diplomaBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gelukkig dat het wel lukte in de herkansing. Gefeliciteerd.
| 12:32 |
Wauw mooi gedaan die broek. Nu nog het diploma op zak en hup je kan heel wat bereiken. Leuke invulling heb je er van gemaakt. Het taggen leer je nog wel hier... :)
| 11:52 |
zo zie je maar dat iedereen een tweede kans krijgt :-)
| 11:43 |
geloof in jezelf dan komt het gewoon goed en als je valt dan sta je gewoon weer op
| 10:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen