×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
De diagnose........een diep diep dal


Ik ging naar de huisarts ik had pijn in mijn schouder, helse helse pijn. En toen de huisarts vroeg hoe gaat het verder met je barstte ik in tranen uit.  Het ging niet, ik sliep niet, at heel slecht en donkere gedachten overheerste mijn stemming. Ik sloot me af voor de buiten wereld en leefde op de automatische piloot.

Ik stapte de deur uit met een receptje voor wat pillen voor mijn schouder en een verwijzing naar de ggz.

De pillen had ik zo opgehaald, maar het bellen naar de ggz heb ik nog 2 maanden over gedaan. Tot mijn beste vriend zijn Daan als je nu niet belt ga ik het doen voor je.

En zo geschiedde, ik belde kon best snel terecht, en heb gelukkig een hele aardige begripvolle psych.

En vorige week kwam de diagnose ( daar waar ik dacht dat ik "gewoon"maar een burn out had ) heb ik een middelzware depressie, een sociale angststoornis, ik ben eenzaam ( ondanks ik getrouwd ben en 2 kinderen heb)  heb een negatief zelfbeeld en een extreme vorm van faalangst.

Nou daar moeten we dan maar eens mee aan de slag zei hij.

En nu mag ik iedere week gezellig een praatje gaan maken. En hoop ik heel hard dat het helpt en dat ik over een tijdje kan zeggen ik ben er sterker uitgekomen.


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts