De overstap naar yoors

De overstap naar yoors


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoi allen,

Ik merk dat sinds ik de overstap gemaakt heb naar yoors meer moeite heb met bloggen. Voorheen op mijn eigen blog schreef ik er op los, over wat ik zoal gemaakt had op mijn naaimachine, een ode aan mijn naaimachine, leuke stofjes die ik gescoord had bij te leuke stoffenwinkels. Want ik wist mijn volgers vinden dat leuk het zijn allemaal gelijk gestemden. Maar nu op yoors, weet ik eigenlijk niet wat leuk is. Of beter gezegd wat jullie de moeite waard vinden om te lezen.

Nu bij alles wat ik wil plaatsen denk ik, tja is dat wel leuk genoeg, ik heb last van een soort bloggerblock.

Moeilijk moeilijk, deze week heb ik veel achter mn naaimachine doorgebracht. Bedenkend of ik daar wel over zal bloggen.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Soms heb ik dat ook wel. Soms bedenk je van alles en soms maar heel weinig. :)
| 10:44 |
Lekker van je afschrijven...de woorden komen vanzelf. Het word zeker gewaardeerd
| 21:55 |
Je schrijft over wat JIJ leuk vindt! EN de volgers die aansluiten op jouw blogs zijn er al en er komen er steeds meer en meer bij.
| 10:37 |
gewoon plaatsen wat je leuk vind dat maakt yoors zo leuk.
Ik ben geen blogger dus ik plaats gewoon foto's of afbeeldingen die ik leuk vind.
Krijg veel reacties dus ze vinden het toch leuk
| 16:11 |
Gewoon lekker schrijven wat jij wilt
| 22:05 |
Gewoon schrijven, als het niets is, merk je het ook aan de reacties. Ik blog over van alles en soms maar twee reacties. Andere wel 20. Het zal wel, die leest dit en een ander graag dat. Ik plaats wat ik wil en vind het leuk om te horen dat anderen het leuk vonden, zo niet, dan heb ik in elk geval geschreven wat ik op dat moment wilde delen.
| 19:41 |
Gewoon lekker delen wat jij wilt.
| 16:41 |
Een poging wagen dat zou toch al top zijn..
| 14:22 |
Dit is al een mooi stukje. Ik denk dat je vooral uit moet gaan van wat je zelf leuk vind om te schrijven.
| 13:53 |
Dit is al een leuke blog
| 13:41 |
Bloggen over waar jouw hart naar uit gaat!
| 13:41 |
Het zou zonde zijn als je je mooie creaties, niet meer zou ( durven) plaatsen uit een soort 'onzekerheid 'of mensen van Yoors het wel leuk vinden. Ik begrijp wel wat je bedoeld hoor. Het moet wel goed blijven voelen voor je om jou passie en hobby te delen.
Ik denk dat de creatieve leden onder Yoors zo wie zo de Tag Creatief in de gaten houden en volgen. Liefs Diana
| 13:23 |
Als Yoors het enige platform is waar je op blog, zou ik hier gewoon bloggen wat je zelf leuk vind. Daar gaat het tenslotte ook om. Je merkt snel genoeg wat je volgers leuk vinden.
| 13:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen