Handigheidje voor de naaisters onder ons

Handigheidje voor de naaisters onder ons


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag kwam ik iets superhandigs tegen! En dat wil ik natuurlijk met jullie delen, omdat ik heel vaak (gratis ) patronen tegenkom, die in een andere taal zijn en dat toch vaak puzzelen is...( buiten Nederlands ben ik de Engelse taal goed machtig maar daar stopt het ook wel)


Nu kwam ik een spaans patroon tegen ( in de patrones)....uhhh ja leuk. Maar de beschrijving staat natuurlijk ook in het spaans. En daar ging het fout want ik kan geen spaans! Maar tada gelukkig hebben we internet, en internet een een bron van informatie, en vond ik op www.naaipatronen.nl een hele handige woordenlijst in de volgende talen:


Super handig!Hoop dat jullie er net zoveel profijt van hebben, ik vind het persoonlijk erg handig!


Veel naaiplezier!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dankjewel. Het is heel handig.
| 22:46 |
Dank je wel voor de tip
| 13:42 |
Kan altijd eens van pas komen. Mijn voorkeur gaat uit naar Nederlands Duits of Engels niet zozeer vanwege de taal maar italiaans en Frans valt qua maat ook kleiner
| 06:48 |
Inderdaad, dat kan goed van pas komen!
| 17:51 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen