×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Marktplaats, leuk of leed!

Marktplaats, leuk of leed!


Marktplaats, ik kan er uren op struinen, en soms loop je tegen dingen aan dat je denkt JA! dat wil ik. Zo heb ik mijn naaimachine en lockmachine van marktplaats. En omdat ik workshops ga geven is een extra naaimachine nooit weg natuurlijk. En ja hoor ik zag een naaimachine van Pfaff, hetzelfde merk dan ik nu heb. En ik ben verknocht aan mijn pfaffje. Er stond alleen bij : bieden, verzenden mogelijk. Dus ik bracht een bod uit, al snel had ik een mail terug, dat vond ik, gezien de machine best gedateerd is, teveel. Dus weer een tegenbod, en ze ging akkoord. Ik blij, adres gegeven zij haar rekening nummer ik meteen overgemaakt, en een bewijsje gestuurd. Maandag kreeg ik een bericht, uw geld is ontvangen, na mijn werk breng ik de machine naar het postkantoor, ik zal u de code sturen. Maar de code kreeg ik niet. Toen ik dinsdag mailde met de vraag of ze de machine naar het postkantoor had kunnen brengen, en of ze de code had kreeg ik terug " de machine is onderweg" . Dus geen code, dus ik vroeg woensdag ochtend nogmaals naar de code, en sindsdien is het stil. En ik vrees het ergste, geld weg, en geen machine. Hoe nu verder?

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties