×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
30 Days Challenge - Dag 1

30 Days Challenge - Dag 1


Hey! Ik ben helemaal nieuws sinds deze ochtend, ik ga hiermee duidelijk niet de wereld verdienen, maar ik heb terug iets te doen, nieuwe mensen leren kennen en misschien zo wel mijn netwerk uitbreiden. 
Ik heb mij hier even kort voorgesteld, maar ik hoop met deze challenge dat ik nog meer over mezelf mag delen met jullie. 

Deze 30 days challenge zag ik passeren bij SimoneAlbers en had er zin om hem ook eens te doen. Ik praat nogal graag over mezelf, ik leef daar helemaal in op. Bij velen komt dit arrogant over, maar waarschijnlijk komt dit door gebrek aan vrienden (moet ik heel eerlijk in zijn) en de pesterijen vroeger op school. Het is niet dat ik mezelf geweldig vind.

 

Jouw relatiestatus, en als je single bent, hoe is dit?

Eerste vraag en niet mijn favoriete. Ik vind het nooit leuk om te horen "En hoe is het in de liefde? Al iemand gevonden?" of "Waarom heb je niemand?". 
Ik word 25 jaar, en neen, ik heb nog nooit een lief gehad. Eén keer was ik tot over mijn oren verliefd op iemand. Helaas bleef het enkel bij een internetrelatie en vond hij zijn carrière (of liever gezegd, zijn roem) veel belangrijker dan een relatie die al 4 jaar bezig was. 
Dit is een aantal jaren geleden gebeurd en ik ben daar nog steeds niet over. Hij is dan ook een publiek figuur (nee, niet Justin Bieber of iemand van One Direction), dus dat blijft mij wel achtervolgen. 
Het is iets waar ik nooit echt openbaar over gepraat heb, vanwege de mensen die mij niet gingen geloven en het imago als "naïeveling" dat ik daarmee zou creëren. Maar soms wil ik het echt eens kwijt. 

Ik mis wel iemand in mijn leven. Op sommige avonden voel ik mij vaak eenzaam, of zelfs op vrije dagen als ik eens iets wil gaan bezoeken, of naar een bal/evenement gaan. Het is ook één van de factoren waarom ik nog thuis woon bij mijn mama. Als ik iemand had, dan had ik zowel emotionele steun als financiële. Want toegegeven, probeer tegenwoordig eens als vrouw met een minimum loontje iets te huren, laat staan ooit te kopen. En in de verkoopsector heb je nooit werkzekerheid, zoals nu ook het geval is.
Het enige voordeel aan single zijn, ik kan doen wat ik wil. Geen jaloers vriendje die er niet tegen kan dat ik soms model sta in lingerie of als ik mannelijke vrienden heb. 
Maar alleen is ook maar alleen. Mocht ik genoeg vrienden hebben die ik regelmatig kan zien, dan zou dit ook minder zwaar wegen. 

 

Ben jij ook single? En kan je je hierin terugvinden?

Laat het hieronder weten

De persoon op de foto ben ik, fotograaf is Kanter Lo

Niet kopiëren aub_PetitCorbeau_
Heel leuk geschreven
23-03-2017 11:16
23-03-2017 11:16 • 1 reactie • Reageer
Sharon Boucquez
Dankjewel! Geeft mij wat meer zelfvertrouwen om te blijven schrijven :)
23-03-2017 23:19
23-03-2017 23:19 • Reageer
Simone Albers
Leuke eerste blog! Ben wel een klein beetje nieuwsgierig geworden wie deze persoon is dan! Ik ben zelf ook heel lang single geweest, af en toe foute vriendjes (dan kun je beter single zijn) totdat ik de juiste 2,5 jaar geleden tegen kwam. Mijn tip (uit eigen ervaring) ik kwam mijn huidige vriend tegen op het moment dat ik totaal niet met liefde bezig was, dus focus je op je werk etc en dan komt de liefde vanzelf op je pad
23-03-2017 01:45
23-03-2017 01:45 • 1 reactie • Reageer
Sharon Boucquez
Dankje!! Ja, mensen zeggen soms vaak "Ben je dan niet op zoek naar een lief?" en dan zeg ik dat je liefde niet mag zoeken, dat kan je niet forceren. Het komt op je pad of niet. Maar door gewoon thuis te blijven ga ik die ook niet tegenkomen he :p Maar ik ben ook totaal geen "uitgaanstype", laat staan dat ik mijn liefde zou willen tegenkomen aan de bar, so not me XD Het is wel een feit dat ik probeer om zoveel mogelijk mijn dagen te vullen met shoots of ontwerpen, dat houdt mij bezig.
23-03-2017 23:22
23-03-2017 23:22 • 1 reactie • Reageer